Australische acteur Peter Hardy (66) overlijdt tragisch tijdens snorkeltocht

Het noodlot heeft toegeslagen voor de geliefde Australische acteur Peter Hardy. Op 66-jarige leeftijd is hij verdronken tijdens een snorkeluitje bij South Beach in Fremantle, nabij Perth.

Hardy, bekend van zijn rol in McLeod’s Daughters, was naar Perth afgereisd om zijn moeder te bezoeken. De fatale dag besloot hij te snorkelen, maar het avontuur nam een tragische wending. Hoewel omstanders probeerden hem te redden, mocht het niet baten.

In deze sombere tijd gedenken we Peter Hardy’s warme glimlach en indrukwekkende acteertalent. Onze gedachten gaan uit naar zijn dierbaren en fans.

Dit zijn films waar Peter Hardy ook bekend van was.

Desperate Journey: In deze meeslepende overlevingsfilm speelt Peter Hardy een cruciale rol als bondgenoot van Allison Wilcox, die zich een weg baant door onherbergzame wildernis om haar verloren gezin te vinden.

Hard Target 2: Actiester Peter Hardy schittert in deze adembenemende actiefilm waarin zijn personage meedogenloos wordt opgejaagd door een stel gevaarlijke premiejagers.

Dead End: Peter Hardy zet een ijzersterke rol neer in deze spannende thriller, waarin een groep vrienden vast komt te zitten in een onheilspellende situatie vol onverwachte wendingen en duistere geheimen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning