Berlin: De Eerste Trailer Voor de Money Heist Spin-off Belooft een Epische Overval in Parijs

De dief is klaar om te doen waar hij het beste in is. Ontdek de trailer bij ons.

In Money Heist werkt een groep vreemden (allen bijgenaamd naar steden) samen om de Koninklijke Munt van Spanje te beroven met een plan dat is gecreëerd door de Professor (Álvaro Morte) en uitgevoerd door Berlin (Pedro Alonso). De nieuwe spin-off Berlin richt zich op een eerder periode in zijn leven, dat kort wordt aangestipt in flashbacks in de latere seizoenen van de originele show.

De Intrigerende Spin-off: Berlin

Berlin zegt dat er maar twee dingen zijn die een slechte dag kunnen veranderen in een geweldige dag: liefde en een uitbetaling van een miljoen dollar. Dit is wat hem scherp gefocust houdt op zijn ambitieuze doelen. Dus bereidt hij een van zijn meest extreme overvallen voor – het laten verdwijnen van $44 miljoen aan juwelen.

Het Team Achter de Overval

Maar eerst moet hij de hulp inschakelen van enkele slimme criminelen: Keila, een meester in cyberbeveiliging; Damián, een academicus en goede vriend van Berlin; Cameron, een ongeleid projectiel dat op het randje leeft; Roi, een slotenmaker en trouwe handlanger van Berlin; en Bruce, die vloeiend is in gadgets en wapens.

Berlin: Lancering op Netflix

Berlin wordt gelanceerd op Netflix in december. Zoals je moet weten, ontvangen we mogelijk een commissie of andere compensatie van de links op deze website, maar we laten dit nooit onze productselecties beïnvloeden – lees waarom je ons zou moeten vertrouwen…

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning