De Nacht Ontwaakt: Duik in de Spannende Wereld van ‘The Night Agent’ op Netflix!

Maak je klaar voor een zinderende rit met Netflix’s nieuwe thrillerserie “The Night Agent”! Onze held, FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso), wordt op een nacht opgeschrikt door een zelden rinkelende telefoon in het Witte Huis. Een Russische mol bedreigt het politieke bestel van de VS en het is aan Peter om de klok te slim af te zijn. Laat je meeslepen in dit spannende avontuur vol actie, intriges en een getalenteerde cast, waaronder Luciane Buchanan, Hong Chau en D.B. Woodside. Deze serie, gebaseerd op de bestseller van Matthew Quirk, is een waar feest voor thrillerfans. Zet je schrap en duik vanaf 23 maart in alle tien afleveringen van “The Night Agent”, exclusief op Netflix!

Goed nieuws voor fans die niet kunnen wachten: de trailer van “The Night Agent” is nu beschikbaar! Neem snel een kijkje en bereid je voor op de spannende wereld van deze bloedstollende serie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning