De Stamhouder (Serie)

De Stamhouder is een ontroerende en emotionele serie die zich afspeelt in Nederland tijdens de jaren 60 en 70. De serie volgt Alexander Münninghoff (gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en zijn gezin terwijl hij worstelt met zijn familie verleden en zijn relatie met zijn vrouw Ellen (gespeeld door Sallie Harmsen).

De serie bespreekt belangrijke thema’s zoals liefde, familie en verantwoordelijkheid, en laat zien hoe de gebeurtenissen uit het verleden onze huidige relaties kunnen beïnvloeden. Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Alexander Münninghoff en voelt daarom heel echt en authentiek aan.

De acteurs geven geweldige prestaties, vooral Matthijs van de Sande Bakhuyzen die een geweldige job doet als Alexander Münninghoff. De serie wordt ook visueel prachtig uitgebeeld met geweldige productie- en camera-technieken. Wij geven deze serie 5 sterren, vooral de vibe van de jaren 60 is zeer goed gegaan en maakt de serie nog meer interessant.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning