Entrevías seizoen 2: een spannend vervolg op de spannende Spaanse misdaadserie

Entrevías, de Spaanse misdaadserie die zich afspeelt in de buurt van de gelijknamige wijk in Madrid, is terug met seizoen 2 op Netflix! De serie staat bekend om zijn rauwe en realistische weergave van het leven in een van de armste wijken van de stad. Het draait allemaal om Tirso Abantos, een voormalige militair die een ijzerhandel runt. Zijn dagelijkse routine wordt verstoord door zijn kleindochter Irene, die van Vietnamese afkomst is en nogal opstandig en weerbarstig is.

In het tweede seizoen van Entrevías staat Tirso voor een nieuwe uitdaging: hoe om te gaan met de criminelen in zijn buurt. Om ze het hoofd te bieden begint hij een samenwerking met de corrupte politieagent Ezequiel. Dit brengt hem in een gevaarlijke positie waarbij hij moet kiezen tussen het beschermen van zijn familie en het handhaven van de wet.

Entrevías seizoen 2 is een achtbaan van emoties, actie en spanning. Het verhaal wordt op een meeslepende manier verteld en de karakters zijn sterk uitgewerkt. De serie neemt je mee in de harde realiteit van het leven in de buitenwijken van Madrid en laat zien hoe de mensen daar omgaan met de uitdagingen van alledag.

Als fan van de serie kan ik zeggen dat seizoen 2 niet teleurstelt. Het is een must-see voor iedereen die houdt van een goede misdaadserie met een boeiend verhaal en sterke karakters. Dus, als je nog niet begonnen bent met kijken, haal dan snel je popcorn en ga er lekker voor zitten. Entrevías seizoen 2 is nu te zien op Netflix!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning