History’s Greatest Heists with Pierce Brosnan

Deze geschiedenis van de grootste overvallen met Pierce Brosnan neemt ons mee naar de meest ongelooflijke en ingrijpende overvallen die plaats hebben gevonden in de geschiedenis – van de Wilcox treinroof van 1899 tot de grote Brink-roof in Boston in 1950. Elke aflevering onderzoekt het verhaal van een ongelooflijke roof – door elk aspect te analyseren, inclusief het team, de prooi, het plan, hoe ze het uitvoerden en de gevolgen.

De debuutaflevering richt zich op een elitegroep Italiaanse dieven die het kluis van het Antwerpse Wereld Diamantcentrum als doelwit nemen; na 27 maanden van planning, voeren ze hun ambitieuze en ingrijpende plan uit en maken ze meer dan $ 100 miljoen aan diamanten, edelstenen en geld mee.

Het klinkt als een fascinerende reeks die inzicht biedt in sommige van de meest opmerkelijke en waaghalzerijen uit de geschiedenis. Als we het hebben over de meest ongelooflijke en ingrijpende overvallen, denken we aan intrigerende verhalen vol spanning, opwinding en spanning. Deze afleveringen bieden een kijkje achter de schermen van deze waaghalzerijen en laten ons zien hoe een team van professionals samenwerkt om een ​​doel te bereiken, en de gevolgen van hun daden. Het lijkt een must-watch voor liefhebbers van geschiedenis, misdaad en avontuur.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning