Nieuwe reeks Gotham Knights binnenkort op The CW

Het is duidelijk dat “Gotham Knights” een interessante en spannende serie wordt, met een rijke cast van bekende gezichten uit de televisie- en filmwereld. Ethan Embry en Sunny Mabrey zullen het scherm domineren als het schurkenachtige paar Arthur en Crystal Brown. Embry zal de rol van Cluemaster op zich nemen, een opvallende en excentrieke host van een gameshow die altijd de slimste persoon in de kamer is. Mabrey zal haar debuut maken in aflevering 5, terwijl Embry te zien zal zijn in aflevering 6.

Met Batman dood, is Gotham City in een staat van chaos en onveiligheid. Na de moord op Bruce Wayne, is zijn aangenomen zoon Turner Hayes (gespeeld door Oscar Morgan) beschuldigd van zijn dood, samen met de kinderen van sommige van Batman’s vijanden. Dit bont gezelschap moet samenwerken en verder gaan onder de naam “Gotham Knights” om Gotham City te beschermen tegen de kwade machten die op de loer liggen.

Met de charismatische en strijdbare Officier van Justitie Harvey Dent (gespeeld door Misha Collins) en de GCPD op hun hielen, zullen Turner en zijn team van bondgenoten, waaronder zijn beste vriend Stephanie Brown (gespeeld door Anna Lore) en onverwachte Batman sidekick Carrie Kelley (gespeeld door Navia Robinson), samenwerken om de volgende generatie helden van Gotham City te worden.

“Gotham Knights” belooft een nieuwe versie van Gotham City te tonen, die fans nog nooit eerder hebben gezien. Zorg dat je klaar bent voor een stad vol gevaar, avontuur en verrassende twists en bekijk de trailer nu!

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning