Sherlock Holmes 3 met Robert Downey Jr.: wat kunnen we verwachten?

Fans van de Sherlock Holmes-franchise hebben lang moeten wachten op een vervolg op de filmreeks. Maar nu is het zover: Sherlock Holmes 3 zal naar verwachting in 2023 uitkomen. Robert Downey Jr. keert terug in de hoofdrol en krijgt gezelschap van onder andere Jude Law en Josh O’Connor.

Na het vertrek van regisseur Guy Ritchie, heeft Warner Bros. Dexter Fletcher ingehuurd om de derde film te regisseren. Fletcher heeft eerder samengewerkt met Downey Jr. aan de film Dolittle, waardoor de twee al een goede samenwerking hebben opgebouwd.

De film belooft terug te gaan naar de roots van de franchise en zich meer te richten op de personages en hun relaties, in plaats van op actie en special effects. Dit zal ongetwijfeld gewaardeerd worden door fans van de originele verhalen van Sir Arthur Conan Doyle.

Er zijn nog geen details bekend over het verhaal van de film, maar het belooft een nieuw avontuur te worden voor de beroemde detective en zijn sidekick. Met de toevoeging van nieuwe castleden zoals Josh O’Connor, wordt de spanning en nieuwsgierigheid naar het verhaal alleen maar groter.

Al met al lijkt Sherlock Holmes 3 met Robert Downey Jr. een veelbelovende film te worden. Met Dexter Fletcher als regisseur en de terugkeer naar de roots van de franchise, kunnen we hopelijk een succesvolle derde film verwachten. De fans kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat voor avontuur de beroemde detective dit keer zal beleven.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning