The Lincoln Lawyer’ Seizoen 3: Alles Wat Je Moet Weten Over de Spannende Nieuwe Afleveringen

De Belangrijkste Aankondiging: Seizoen 3 is Bevestigd!

Fantastisch nieuws voor fans van ‘The Lincoln Lawyer’—het populaire Netflix-drama keert terug voor een derde seizoen! Op 30 augustus 2023 maakte Netflix bekend dat de serie is vernieuwd voor nog eens 10 afleveringen. Dus, trek je toga maar aan en bereid je voor op meer gerechtelijke spanning!

Wat Kunnen We Verwachten van ‘The Lincoln Lawyer’ Seizoen 3?

Het tweede seizoen eindigde met een klapper: Mickey Haller, gespeeld door Manuel Garcia-Rulfo, verdedigde Lisa Trammell met succes. Maar het seizoen liet ook een groot mysterie achter. Is Lisa de moordenaar van haar eigen man? En wie was die intrigerende beller aan het einde van het seizoen?

Het Verhaal Duikt Diep in ‘The Gods of Guilt’

Het aankomende seizoen belooft het plot te volgen van het vijfde boek in de ‘The Lincoln Lawyer’-boekenreeks, getiteld ‘The Gods of Guilt’. Als je echt niet kunt wachten, pak dan het boek om alvast een voorproefje te krijgen van het spannende nieuwe seizoen.

Wie Keren Terug voor het Derde Seizoen?

Manuel Garcia-Rulfo zal terugkeren als Mickey Haller, evenals Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) en Yaya DaCosta (Andrea Freemann). Eén opvallende afwezige is Neve Campbell, die Maggie McPherson speelt. Toch hintte Netflix dat andere bekende gezichten ook hun terugkeer zouden maken.

Releasedatum van ‘The Lincoln Lawyer’ Seizoen 3

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen, vanwege aanhoudende contractonderhandelingen tussen SAG-AFTRA en de WGA. Maar zodra de plooien zijn gladgestreken, kunnen we een snelle voortgang in de productie verwachten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning