Verover je hart met Silo: De Nieuwe Sensatie op Apple TV+

De wereld van technologie heeft weer een nieuw juweeltje in handen, namelijk de sci-fi serie genaamd Silo. De serie, die te zien zal zijn op Apple TV+, beschikt over een all-star cast bestaande uit onder andere Rebecca Ferguson, Tim Robbins en David Oyelowo.

Silo is gebaseerd op de succesvolle Silo-trilogie van Hugh Howey en is een dystopisch drama dat belooft de harten van sci-fi fans over de hele wereld te veroveren. Met de release in de lente van 2023 op Apple TV+, zullen de eerste twee afleveringen op 5 mei wereldwijd worden uitgebracht, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot en met 30 juni 2023.

Als kijker word je meegenomen op een meeslepend avontuur, waarbij je kennismaakt met de getalenteerde ingenieur Juliette, gespeeld door Rebecca Ferguson. De serie belooft een adembenemende kijkervaring te bieden, die je vanaf de eerste seconde vastgrijpt en niet meer loslaat.

Zorg dat je erbij bent wanneer Silo op 5 mei 2023 op Apple TV+ verschijnt. Mis deze kans niet om de opvolger van The Hunger Games te zien, waarbij je jezelf onderdompelt in een wereld vol spanning, sensatie en dystopische avonturen. Kortom, een serie die je niet wilt missen!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning