“Bombshell” is een intrigerende en onthullende film uit 2019

“Bombshell” is een intrigerende en onthullende film uit 2019 die momenteel beschikbaar is op NL Ziet. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de seksuele intimidatie en machtsmisbruik binnen Fox News en de moedige vrouwen die opstonden tegen hun belagers.

De film heeft een indrukwekkende cast, met in de hoofdrollen Charlize Theron als Megyn Kelly, Nicole Kidman als Gretchen Carlson en Margot Robbie als een fictieve Fox News-medewerker. De actrices geven allemaal overtuigende prestaties en geven een realistisch beeld van de angst en spanning die de vrouwen hebben ervaren toen ze besloten om hun verhaal te vertellen.

Wat de film zo interessant maakt, is dat het niet alleen gaat om de seksuele intimidatie en machtsmisbruik bij Fox News, maar ook over de manier waarop vrouwen worden behandeld in de media-industrie en in de maatschappij als geheel. De film toont hoe vrouwen vaak worden afgedaan als “te moeilijk” of “te ambitieus” wanneer ze opkomen voor zichzelf en hoe moeilijk het is om geloofd te worden als je beschuldigingen van seksueel wangedrag indient.

Bombshell is een film die zowel verontrustend als inspirerend is en die een belangrijk gesprek op gang brengt over seksueel wangedrag en machtsmisbruik binnen de media-industrie en de maatschappij als geheel. Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in deze belangrijke kwesties.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning