C.B. Strike: het ontbreken van seizoenen 1 en 2 op HBO MAX is een teleurstelling voor fans”

C.B. Strike, de bekroonde Britse misdaadserie gebaseerd op de bestseller-romans van J.K. Rowling onder het pseudoniem Robert Galbraith, is terug met een veelbelovend derde seizoen. Het verhaal draait om Cormoran Strike, een oorlogsveteraan die een privédetective wordt en zijn assistent Robin Ellacott (Holliday Grainger), terwijl ze verschillende misdaden onderzoeken, waaronder moord, verdwijningen en fraude.

Het derde seizoen begint met een cold case die bijna 40 jaar teruggaat. Strike en Ellacott worden ingehuurd door een vrouw die op zoek is naar haar moeder, Dr. Margot Bamborough, die in 1974 spoorloos verdween. Het onderzoek brengt hen op het pad van onbetrouwbare getuigen, verdachten en zelfs een beruchte seriemoordenaar. Naarmate het onderzoek vordert, moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook persoonlijke uitdagingen overwinnen, zoals familieproblemen en een rommelige scheiding.

Het is echter opvallend dat HBO MAX seizoen één en twee van de serie niet beschikbaar heeft gemaakt. Het ontbreken van deze seizoenen is een teleurstelling voor kijkers die graag de ontwikkelingen van de personages in de juiste volgorde willen volgen. Bij Pandabytes vinden we dit dan ook erg vreemd. We hopen dat HBO MAX snel met een verklaring komt waarom deze seizoenen ontbreken en dat ze alsnog beschikbaar worden gesteld, zodat kijkers de serie in zijn geheel kunnen bekijken en ervan kunnen genieten.

Ondanks deze tekortkoming is C.B. Strike een meeslepende serie met slimme verhaallijnen en uitstekende acteerprestaties. Tom Burke en Holliday Grainger weten de personages van Cormoran en Robin op een overtuigende manier neer te zetten en maken de serie een must-see voor fans van het misdaadgenre. We raden de serie aan aan iedereen die op zoek is naar een boeiend verhaal en een meeslepende kijkervaring. Hopelijk wordt de kwestie rond de ontbrekende seizoenen snel opgelost, zodat kijkers deze geweldige serie in zijn geheel kunnen bekijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning