“High Desert”: Een Nieuwe Start in het Stoffige Californië

De nieuwe zwarte comedyserie “High Desert” is nu te zien op Apple TV+. Deze unieke en verfrissende serie neemt ons mee naar het leven van Peggy Newman, een vrouw die zich een weg baant door haar turbulente verleden vol drugsverslaving en ongeluk.

Peggy, gespeeld door de getalenteerde Patricia Arquette, woonde met haar moeder in het kleine woestijnstadje Yucca Valley in Californië. Maar na het overlijden van haar moeder besluit ze dat het tijd is om haar leven een andere wending te geven. Ze is vastbesloten om haar verleden achter zich te laten en zichzelf opnieuw uit te vinden als privédetective. Ze begint te werken voor Bruce, een man die haar de kans geeft om haar talenten te gebruiken en haar demonen te overwinnen.

“High Desert” is een verhaal over hoop, doorzettingsvermogen en de kracht om te veranderen. De serie biedt een mix van donkere humor en menselijk drama, terwijl het ons een kijkje geeft in de uitdagingen die Peggy tegenkomt terwijl ze haar leven probeert te veranderen.

Met een sterrencast, waaronder Patricia Arquette, Matt Dillon en Bernadette Peters, en geregisseerd door de bekroonde regisseur Jay Roach, is “High Desert” een serie die je niet wilt missen. Mis deze kans niet om te zien hoe Peggy haar leven opnieuw opbouwt, één mysterie tegelijk.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning