‘Manhunt’: De Nieuwe Historische Thriller op Apple TV+

Inleiding tot ‘Manhunt’

In maart 2024 brengt Apple TV+ een nieuwe historische serie die de aandacht trekt: ‘Manhunt’. Deze zevendelige serie dompelt kijkers onder in de jacht op John Wilkes Booth, de moordenaar van president Abraham Lincoln. ‘Manhunt’ is gebaseerd op het boek van James L. Swanson, “Manhunt: The 12-Day Chase For Lincoln’s Killer”, en belooft een meeslepende kijkervaring te worden.

De Cast: Een Ensemble van Talent

Tobias Menzies, bekend van zijn Emmy-winnende prestaties, neemt de leiding in deze serie. Andere opmerkelijke castleden zijn Anthony Boyle, Lovie Simone, Willl Harrison, Brandon Flynn, Patton Oswalt, Matt Walsh, en Hamish Linklater. Hun gecombineerde talent brengt een diepgang en intensiteit naar ‘Manhunt’ die kijkers zeker zal boeien.

Het Creatieve Team Achter de Schermen

Monica Beletsky fungeert als showrunner en uitvoerend producent van ‘Manhunt’. De regie van de eerste twee afleveringen is in handen van Carl Franklin, bekend van “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”. De productie van de serie is een samenwerking tussen Apple Studios en Lionsgate Television, in associatie met verschillende andere productiehuizen.

Een Uniek Perspectief op een Historisch Moment

‘Manhunt’ biedt een unieke kijk op een van de meest beruchte, maar minst begrepen, misdaden in de geschiedenis. De serie belicht de nasleep van de moord op Lincoln en volgt de intensieve zoektocht naar John Wilkes Booth. Deze benadering geeft inzicht in een cruciaal moment in de Amerikaanse geschiedenis en de impact ervan op de nationale psyche.

Wereldwijde Lancering en Eerste Beelden

De wereldwijde première van ‘Manhunt’ op Apple TV+ start op vrijdag 15 maart 2024, met twee afleveringen. Nieuwe afleveringen zullen daarna wekelijks op vrijdag worden uitgebracht tot en met 19 april 2024. De eerste beelden van de serie tonen al de hoge kwaliteit en diepe sfeer die we kunnen verwachten.

Conclusie: Een Serie Om Naar Uit Te Kijken

Met zijn sterke cast, ervaren creatieve team en fascinerende historische inhoud, is ‘Manhunt’ een serie die zowel liefhebbers van geschiedenis als fans van thrillers zal aanspreken. De serie belooft een meeslepende en verrijkende ervaring te worden, die de kijkers meeneemt op een reis door een van de meest tumultueuze perioden in de Amerikaanse geschiedenis.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning