FUBAR Seizoen 2: Arnold Schwarzenegger keert terug in Netflix-serie

FUBAR Seizoen 2 is aangekondigd tijdens Tudum, waarbij bevestigd werd dat de door Arnold Schwarzenegger geleide serie zal worden voortgezet.

Een kijkje in FUBAR Seizoen 2

FUBAR Seizoen 2 brengt opnieuw een spannende verhaallijn naar het scherm. Wat is FUBAR eigenlijk? Een CIA-agent aan de vooravond van zijn pensioen ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om nog één laatste opdracht uit te voeren, houdt de serie zich bezig met universele familiedynamiek tegen de achtergrond van een wereldwijde omgeving van spionage, actie en humor.

Achter de schermen van FUBAR

FUBAR is bedacht en uitvoerend geproduceerd door Nick Santora, die de serie heeft beschreven als “het meest surrealistische project” van zijn carrière. De achtdelige actiekomedie sterren Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley, en Jay Baruchel.

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost met Skydance’s David Ellison en Dana Goldberg. Het is afkomstig van Skydance Television.

Naar de toekomst: Wat te verwachten van FUBAR Seizoen 2

FUBAR seizoen 2 belooft zijn kijkers opnieuw een mix van actie, humor en gezinsdynamiek te brengen, allemaal verweven in een wereld van spionage en avontuur. Met de terugkeer van de originele castleden en een boeiende plot kunnen we niet wachten om te zien wat FUBAR seizoen 2 in petto heeft.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning