“Op avontuur in ‘National Treasure: Edge of History’, de nieuwe hit op Disney+

National Treasure: Edge of History is een spannend en avontuurlijk verhaal over de zoektocht naar verborgen schatten uit de tijd van de Azteken, Incanen en Mayanen. De hoofdpersoon, Jess, is een jonge DREAMer die als receptiebediende werkt en haar vrije tijd besteedt aan het ontsnappen uit escape rooms. Wanneer ze een opslagruimte moet legen, ontdekt ze een brief en een familiefoto van een vermiste FBI-agent en vrijmetselaar. Het avontuur begint wanneer Jess samen met haar vrienden Tasha, Oren en Ethan de aanwijzingen volgt en de verloren schatten moet vinden en beschermen tegen de slechte krachten die hen op de hielen zitten.

National Treasure: Edge of History is een combinatie van Indiana Jones, The Mummy en The Da Vinci Code en is gericht op kinderen tussen 9,5 en 14 jaar oud. Ouders kunnen ook genieten van de verwachte dosis actie en spanning. Wanneer het eerste seizoen een succes blijkt, is er de mogelijkheid dat Nicolas Cage in een volgend seizoen zijn opwachting maakt.

We hebben gisteren de laatste aflevering van deze geweldige serie bekeken op Disney+. Het was een feest van herkenbare elementen uit het verleden en moderne elementen en we kijken uit naar seizoen 2!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning