Robin Williams: De Batman Schurk Die Nooit Was

Robin Williams, een van de grootste acteurs, heeft nooit de kans gekregen om een Batman schurk te spelen. Williams was gelinkt aan hoge profiel rollen in de Batman films. Met zijn uitbundige en grotere-dan-het-leven scherm persoonlijkheid, lijkt het alsof hij een ideale keuze zou zijn geweest voor een van de iconische aartsvijanden van de Gemaskerde Wreker.

Williams en de Joker Rol

Williams, een fervent stripliefhebber, was een uitgesproken voorvechter voor een rol als een Batman schurk. Williams lobbyde hard voor de rol van de Joker in Tim Burton’s herinterpretatie van De Donkere Ridder. Naar verluidt werd hij zelfs de rol aangeboden door de studio, maar dit bleek een list te zijn.

Williams en de Riddler Rol

Na Burton’s vertrek uit de franchise, nam Joel Schumacher het over en begon het castingproces opnieuw. Williams werd beschouwd voor de rol van Edward Nygma, alias de Riddler. Hij kreeg de rol aangeboden, maar wees deze af.

Williams’ Laatste Poging

Toen bekend werd dat Christopher Nolan een vervolg maakte op “Batman Begins”, deden geruchten opnieuw de ronde dat Williams eindelijk de kans zou krijgen om de felbegeerde rol van de Joker te spelen. Maar het mocht niet zo zijn, Heath Ledger was Nolan’s enige echte overweging voor de rol.

Conclusie

Hoewel we ons kunnen afvragen hoe Williams de Riddler of de Joker zou hebben geportretteerd, blijft de herinnering aan zijn dynamische acteerprestaties voortleven. Robin Williams was een uniek talent, wiens aanwezigheid in elke film ongetwijfeld onvergetelijk zou zijn geweest.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning