The Last Thing He Told Me: een verhaal van verdwijning en verbinding

Na een jaar huwelijk verdwijnt Hannah’s man, Owen, plotseling zonder een spoor achter te laten. In hun zoektocht naar antwoorden slaan Hannah en haar tienerstiefdochter Bailey de handen ineen. Hun relatie is moeizaam; Bailey heeft nooit haar stiefmoeder geaccepteerd.

Op een dag ontvangt Hannah een cryptisch briefje van Owen. De boodschap luidt: “Bescherm haar.” Hannah weet meteen dat hij het over Bailey heeft, maar Bailey wil niets met haar stiefmoeder te maken hebben. Ondanks deze spanning, besluiten ze samen op zoek te gaan naar de waarheid achter Owens verdwijning.

Naarmate ze dieper in het verleden van Owen graven, ontdekken ze duistere geheimen die hij verborgen hield. Terwijl de puzzelstukjes op hun plaats vallen, komen ze ook dichter bij elkaar. In hun zoektocht naar waarheid vinden ze meer dan ze hadden verwacht: een onverwachte toekomst die geen van beiden had kunnen voorzien.

Geïnspireerd door de bestseller “The Last Thing He Told Me”, is dit het verhaal van Hannah (gespeeld door Jennifer Garner) en Bailey (gespeeld door Angourie Rice), die gedwongen worden om samen te werken en hun verschillen opzij te zetten. Deze limited series, gecreëerd door Laura Dave en Josh Singer, volgt de twee vrouwen terwijl ze de waarheid achter Owen’s verdwijning ontrafelen. Jennifer Garner treedt ook op als uitvoerend producent, samen met Hello Sunshine’s Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning