The Responder is een spannende en realistische serie komt naar NPO Plus!

The Responder is een aangrijpende Britse tv-serie die zich afspeelt in Manchester. De serie belicht het werk van een politie-eenheid die als eerste moet reageren op noodgevallen. Deze eenheid ervaart dagelijks uitdagende situaties en problemen waarmee ze moeten omgaan om de veiligheid van de gemeenschap te garanderen.

De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Martin Freeman, een bekende acteur die eerder te zien was in films als The Hobbit en televisieseries zoals Sherlock. Freeman speelt de rol van Chris, een nieuweling in de politie-eenheid die snel leert wat het inhoudt om een Responder te zijn. Chris heeft al de nodige psychische problemen en het werk als Responder maakt dat er niet beter op.

De serie is geproduceerd door Tony Schumacher en geschreven door ex-politieagent en scenarioschrijver Danny Brocklehurst. Het verhaal is gebaseerd op de eigen ervaringen van Brocklehurst als politieagent, waardoor de serie een realistisch beeld geeft van het werk van de politie in noodsituaties.

The Responder is een aangrijpende en spannende serie die de kijker meeneemt in het werk van een politie-eenheid die dagelijks te maken heeft met uitdagende situaties en problemen. De serie is binnenkort te zien op NPO Plus en is zeker de moeite waard voor fans van politiedrama’s en kijkers die geïnteresseerd zijn in de werking van nooddiensten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning