7 Beste Series als ‘Supacell’ om te Kijken Als je van de Serie Houdt

Introductie:

Als je hebt genoten van de mysterie, spanning en superheldenelementen in Supacell, dan hebben we hier enkele vergelijkbare series die je volgende bingewatch kunnen zijn.

Supacell is een Britse superheldendramaserie gecreëerd door Rapman. De Netflix-serie krijgt wereldwijd veel lof en dat is niet voor niets. Het verhaal volgt een groep mensen in Zuid-Londen die plotseling superkrachten ontwikkelen. Wat hen bindt, is dat ze allemaal zwart zijn. Met Tosin Cole in de hoofdrol en bijrollen van onder andere Nadine Mills en Adelayo Adedayo, biedt Supacell een spannende rit met complexe personages en interessante verhaallijnen. Als je hebt genoten van deze serie, dan zijn hier enkele andere shows die je zeker moet bekijken.

Misfits (2009)

Regisseur: Howard Overman
Hoofdrolspelers: Robert Sheehan, Lauren Socha, Iwan Rheon, Joe Gilgun

Misfits is een baanbrekende Britse serie die in 2009 zijn debuut maakte. De show, geregisseerd door Howard Overman, volgt een groep jonge overtreders die tijdens hun taakstraf plotseling superkrachten krijgen door een mysterieuze elektrische storm. Deze unieke combinatie van komedie en drama brengt een frisse kijk op het superheldengenre. De dynamische cast, waaronder Robert Sheehan als de charismatische Nathan, Lauren Socha als de pittige Kelly en Iwan Rheon als de mysterieuze Simon, maakt de show onweerstaanbaar. De chemie tussen de acteurs en hun geloofwaardige vertolkingen van de chaotische levens van hun personages zorgen voor een meeslepende ervaring. Misfits is een must-see voor iedereen die houdt van een mix van humor, spanning en bovennatuurlijke elementen.

Sense8 (2015)

Regisseurs: Lana en Lilly Wachowski, J. Michael Straczynski
Hoofdrolspelers: Jamie Clayton, Max Riemelt, Brian J. Smith, Miguel Ángel Silvestre

Sense8 is een fascinerende sci-fi serie die in 2015 werd uitgebracht. Gecreëerd door de getalenteerde Lana en Lilly Wachowski en J. Michael Straczynski, volgt deze Netflix-serie acht vreemden die plotseling via visioenen en emoties met elkaar verbonden raken. Terwijl ze proberen elkaar te ontmoeten, ontdekken ze dat een geheimzinnige organisatie hen opjaagt. De show schittert door zijn diverse cast, met Jamie Clayton als Nomi, Max Riemelt als Wolfgang en Brian J. Smith als Will, die elk een uniek en krachtig verhaal vertellen. De verbluffende cinematografie en diepgaande thema’s over verbondenheid en identiteit maken Sense8 een onvergetelijke kijkervaring die je niet mag missen.

Heroes (2006)

Regisseur: Tim Kring
Hoofdrolspelers: Hayden Panettiere, Milo Ventimiglia, Ali Larter, Zachary Quinto

In 2006 bracht Tim Kring de wereld de epische superheldenserie Heroes. Deze serie volgt een groep gewone mensen die ontdekken dat ze buitengewone krachten hebben en besluiten deze te gebruiken om rampen te voorkomen en de mensheid te redden. Met Hayden Panettiere als de onverschrokken Claire, Milo Ventimiglia als de empathische Peter en Zachary Quinto als de sinistere Sylar, brengt de serie een breed scala aan personages tot leven. De complexe verhaallijnen en onverwachte plotwendingen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Heroes is een klassieker in het superheldengenre en biedt een meeslepende mix van actie, drama en mysterie.

Travelers (2016)

Regisseur: Brad Wright
Hoofdrolspelers: Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson

Travelers, een sci-fi dramaserie uit 2016, gecreëerd door Brad Wright, biedt een spannend verhaal over tijdreizigers uit een post-apocalyptische toekomst die hun bewustzijn naar de 21e eeuw sturen om een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Eric McCormack speelt de charismatische leider Grant MacLaren, terwijl MacKenzie Porter de rol van Marcy Warton op zich neemt, een getalenteerde arts. De serie onderscheidt zich door zijn slimme plot en de sterke chemie tussen de castleden. Met spannende verhaallijnen en diepgaande karakterontwikkeling houdt Travelers je van begin tot eind geboeid. Deze serie is een perfecte keuze voor liefhebbers van sci-fi en tijdreisverhalen.

The OA (2016)

Regisseurs: Brit Marling, Zal Batmanglij
Hoofdrolspelers: Brit Marling, Emory Cohen, Scott Wilson, Phyllis Smith

In 2016 introduceerden Brit Marling en Zal Batmanglij de wereld aan The OA, een mysterieuze sci-fi serie die de grenzen van het genre verlegt. De serie volgt Prairie Johnson, gespeeld door Brit Marling, die na zeven jaar vermist te zijn geweest, terugkeert met haar zicht wonderbaarlijk hersteld. Emory Cohen speelt de rol van Homer, een cruciaal personage in Prairie’s mysterieuze verleden. The OAcombineert elementen van het bovennatuurlijke met diepgaande menselijke emoties en biedt een uniek verhaal dat je meesleept in een wereld van geheimen en wonderen. De serie staat bekend om zijn intrigerende plot en indrukwekkende visuele stijl, en is een must-see voor fans van mysterie en sci-fi.

12 Monkeys (2015)

Regisseurs: Terry Matalas, Travis Fickett
Hoofdrolspelers: Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Noah Bean

Gebaseerd op de iconische film van Terry Gilliam uit 1995, brengt 12 Monkeys uit 2015 een verfrissende kijk op het tijdreisgenre. Onder de regie van Terry Matalas en Travis Fickett, volgt de serie James Cole, gespeeld door Aaron Stanford, een overlevende uit een post-apocalyptische wereld die terugreist naar 2015 om een dodelijke pandemie te voorkomen. Amanda Schull speelt de briljante wetenschapper Dr. Cassandra Railly, die Cole helpt bij zijn missie. De serie combineert spannende actiescènes met complexe verhaallijnen en sterke acteerprestaties. 12 Monkeys biedt een boeiende mix van sci-fi, mysterie en drama die kijkers op het puntje van hun stoel houdt.

Legion (2017)

Regisseur: Noah Hawley
Hoofdrolspelers: Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Jean Smart

Legion, een duistere superheldenserie uit 2017 gecreëerd door Noah Hawley, biedt een unieke en psychologische benadering van het superheldengenre. De serie volgt David Haller, gespeeld door Dan Stevens, een jonge man die al op jonge leeftijd met schizofrenie werd gediagnosticeerd, maar ontdekt dat hij in werkelijkheid krachtige superkrachten bezit. Rachel Keller speelt de rol van Syd Barrett, David’s liefde en bondgenoot, terwijl Aubrey Plaza de rol van de onvoorspelbare Lenny Busker vertolkt. Legion onderscheidt zich door zijn visueel verbluffende stijl en diepgaande karakterontwikkeling. De serie is een psychologische thriller die kijkers uitdaagt en intrigeert, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets buitengewoons in het superheldengenre.

Conclusie:

Deze series bieden een perfecte mix van mysterie, spanning en superheldenactie die je zeker zal aanspreken als je van Supacell hebt genoten. Veel kijkplezier!

Blijf ons volgen bij Panda Bytes voor meer aanbevelingen en updates over de nieuwste films en series.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning