‘Red One’: Dwayne Johnsons Actievolle Kerstfilm Krijgt Eindelijk een Premièredatum

‘Red One’ met Dwayne Johnson en Chris Evans Stelt Premièredatum vast

De langverwachte kerstfilm ‘Red One’, met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Chris Evans, heeft eindelijk een officiële premièredatum gekregen. Deze film, die eerst exclusief op Amazon Prime Video zou verschijnen, zal nu zijn grote debuut maken in de bioscoop op 15 november 2024.

Intrigerend Verhaal en Sterke Productie

‘Red One’ is een actie-avonturenfilm die zich afspeelt tijdens de kerstperiode. Geregisseerd door Jake Kasdan, die eerder werkte aan de Jumanji-filmreeks met Johnson, is de film een veelbelovende combinatie van humor en spanning. Het script, geschreven door Chris Morgan van een verhaalidee door Hiram Garcia, belooft een unieke kijk op kerstmythologie. De film is mede geproduceerd door Johnson’s Seven Bucks Productions, Amazon MGM Studios, The Detective Agency en Morgan’s productiebedrijf.

Een Indrukwekkende Cast

Naast Dwayne Johnson en Chris Evans, kent de film een indrukwekkende cast met namen zoals J.K. Simmons in de rol van Kerstman, Lucy Liu en Bonnie Hunt. Dwayne Johnson heeft voor deze film één van zijn grootste salarissen ontvangen, wat de hoge verwachtingen alleen maar onderstreept.

Meer dan een Kerstfilm

‘Red One’ wordt gezien als de mogelijke start van een nieuwe filmfranchise. De film, met een speelduur van 1 uur en 42 minuten, wordt gepresenteerd als een vernieuwende interpretatie van de traditionele kerstfilm.

Overzicht van ‘Red One’

  • Premièredatum: 15 november 2024
  • Hoofdrollen: Dwayne Johnson (Callum Drift), Chris Evans (Jack O’Malley), J.K. Simmons (Kerstman)
  • Regisseur: Jake Kasdan
  • Genres: Actie-Avontuur, Kerst
  • Script: Chris Morgan
  • Productiebedrijven: Amazon Studios, The Detective Agency, Chris Morgan Productions, Seven Bucks Productions
  • Speciale Effecten Supervisor: Jim Schwalm

‘Red One’ is dus meer dan alleen een kerstfilm. Het is een actie-avontuur dat nieuwe wegen inslaat in het genre en belooft een onvergetelijke bioscoopervaring te worden. Markeer 15 november 2024 in uw agenda, want dit mag u niet missen!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning