Adam Brody en Leighton Meester blazen een klassieker nieuw leven in met de River Wild trailer

De film uit 1994, met Meryl Streep en Kevin Bacon in de hoofdrollen, River Wild krijgt een nieuwe versie met Adam Brody en Leighton Meester als leads.

Een Moderne Versie van een Klassieker

Het klassieke meesterwerk van de jaren 90, River Wild, wordt heruitgevonden door regisseur Ben Ketai (Beneath), met Adam Brody en Leighton Meester in de hoofdrollen. River Wild, een film uit 1994 die oorspronkelijk Meryl Streep en Kevin Bacon tot sterren maakte, zal op 1 augustus op digitale platforms, Blu-ray en DVD uitkomen.

Deze donderdag heeft Universal Pictures de eerste trailer voor de film uitgebracht. Deze belooft een familieavontuur dat verschrikkelijk misgaat als ze vast komen te zitten in stroomversnellingen. Ondertussen lijkt iemand op de boot vastbesloten om hun reis te saboteren.

Officiële Synopsis

Joey vreest dat er problemen op komst zijn nadat haar broer Gray Trevor, een jeugdvriend met een problematisch verleden, uitnodigt voor hun wildwatervaren avontuur met twee toeristen. Zodra ze stranden in woeste stroomversnellingen, verandert de opwinding van de reis snel in pure terreur. De rafters zitten vast in een wanhopige strijd om hun leven, terwijl iemand erop uit lijkt te zijn om schokkende geheimen te begraven door de reis te saboteren. Om de wilde rivier te overleven, zal Joey haar angsten onder ogen moeten zien, en zal iedereen moordenaarsinstincten moeten ontwikkelen voordat ze verscheurd worden door bedrog aan boord van de vlot, of door de dodelijke wateren die om hen heen razen.

Een Ensemble Cast

Naast de voormalige sterren van The O.C. en Gossip Girl, speelt in River Wild een ensemble cast, waaronder Taran Killam, Olivia Swann, Eve Connolly, Nick Wittman, Matt Devere en Courtney Chen. Meester en Brody zijn momenteel getrouwd en zijn al jaren samen, na te zijn voorgesteld door een van de producenten van Gossip Girl. Ze hebben al samen gewerkt aan twee andere projecten, The Oranges uit 2011 en Life Partners uit 2014.

De Originele River Wild

De originele film, geregisseerd door Curtis Hanson, had een indrukwekkende cast met Meryl Streep, Kevin Bacon, David Strathairn, Joseph Mazzello, John C. Reilly, Benjamin Bratt, Elizabeth Hoffman, Victor H. Galloway, Diane Delano, Thomas F. Duffy, William Lucking, Paul Cantelon, Glenn Morshower en Stephanie Sawyer.

De film vertelt het verhaal van de familie Hartman, die besluit om een korte vakantie te nemen om te ontsnappen aan de routine en contact te maken met de natuur. Daarom gaan ze op een tocht naar de bergen om een avontuur in een kano op de rivier te beleven, ver van de beschaving. Wat ze zich niet konden voorstellen is dat hun gidsen geen echte reisagenten of lokale touroperators waren, maar een groep criminelen. Plotseling verandert hun vakantie in een nachtmerrie terwijl ze proberen te overleven van hun ontvoerders en ook de gevaren die de rivier verbergt.

Ondanks dat het geen uitzonderlijke recensies kreeg, haalde The River Wild wereldwijd bijna 94 miljoen dollar op, gebaseerd op een budget van 45 miljoen dollar, dus het kan worden beschouwd als een gematigd succes. De film was het zevende werk in Curtis’s filmografie, direct na een van zijn grootste hits, The Hand that Rocks the Cradle, en enkele jaren voor een ander geprezen verhaal, 8 Mile, de film gebaseerd op het leven van muzikant Eminem.

Kijk uit naar deze spannende nieuwe versie van een klassieke thriller en bereid je voor op een wilde rit. River Wild belooft een intense kijkervaring te worden die je op het puntje van je stoel houdt van begin tot eind.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning