Alles wat je moet weten over Star Trek: Picard seizoen 3

Als echte Star Trek fan ben je ongetwijfeld bekend met Star Trek: Picard. Het derde seizoen van deze populaire sci-fi serie is momenteel in de maak en fans wachten vol spanning op de release. In dit artikel gaan we dieper in op alles wat je moet weten over Star Trek: Picard seizoen 3.

Waar gaat Star Trek: Picard seizoen 3 over?

Seizoen 3 van Star Trek: Picard zal doorgaan waar het vorige seizoen eindigde. Jean-Luc Picard, gespeeld door de legendarische Patrick Stewart, gaat op een nieuwe missie om de toekomst van het universum te veranderen. De serie zal dieper ingaan op de gevolgen van seizoen 2, waarin we een aantal belangrijke ontwikkelingen zagen.

Wie zijn de acteurs in Star Trek: Picard seizoen 3?

Natuurlijk is Patrick Stewart terug als Jean-Luc Picard, maar er zijn ook een aantal andere bekende gezichten die we in seizoen 3 kunnen verwachten. Zo zal Alison Pill terugkeren als Agnes Jurati, evenals Isa Briones als Soji Asha. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe castleden, waaronder Annie Wersching en David Paymer.

Wanneer komt Star Trek: Picard seizoen 3 uit?

Helaas is er nog geen officiële releasedatum voor Star Trek: Picard seizoen 3 aangekondigd. Het is bekend dat de opnames momenteel nog gaande zijn en dat het derde seizoen waarschijnlijk in de loop van 2022 zal worden uitgebracht. Fans moeten dus nog even geduld hebben voordat ze kunnen genieten van nieuwe afleveringen.

Wat kunnen we verwachten van Star Trek: Picard seizoen 3?

Hoewel er nog weinig bekend is over de plot van seizoen 3, hebben de makers van de serie wel enkele hints gegeven over wat we kunnen verwachten. Zo hebben ze aangegeven dat de nieuwe afleveringen zich zullen concentreren op de relatie tussen Picard en Q, een bekend personage uit eerdere Star Trek series. Daarnaast zullen er nieuwe werelden worden verkend en zullen we meer leren over de geschiedenis van de personages.

Hoe kun je Star Trek: Picard seizoen 3 kijken?

Als je Star Trek: Picard seizoen 3 wilt bekijken, heb je een abonnement nodig op Paramount+, de streamingdienst van Paramount Pictures. Als je nog geen abonnement hebt, kun je een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen. Na de proefperiode betaal je een maandelijks abonnementsgeld om toegang te krijgen tot de content op de streamingdienst.

Conclusie

Star Trek: Picard seizoen 3 is een van de meest verwachte tv-series van het jaar en fans kunnen niet wachten om te zien wat de makers in petto hebben. Met de terugkeer van bekende personages en nieuwe castleden, evenals de belofte van nieuwe werelden en verhaallijnen, belooft seizoen 3 van Star Trek: Picard een episch avontuur te worden. Houd

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning