Alles Wat Je Moet Weten Over The Terminal List Seizoen 2 en Meer

Prime Video heeft eindelijk het groene licht gegeven voor seizoen 2 van The Terminal List, na maanden van speculatie en geruchten. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van dit nieuwe seizoen? En wat betekent dit voor het uitgebreide universum rondom de serie? Wij hebben alle details voor je op een rij gezet.

Aankondiging van Seizoen 2

Prime Video liet onlangs weten dat The Terminal List seizoen 2 inderdaad zal doorgaan. Ook werd aangekondigd dat het personage Ben Edwards, gespeeld door Taylor Kitsch, zijn eigen spin-off prequel-serie krijgt.

Opnametijden en -locaties

Antoine Fuqua, een van de uitvoerende producenten en de regisseur van de pilotaflevering, verklaarde dat ze klaar zijn om te beginnen met de opnames. De enige hindernis op dit moment zijn lopende stakingen in de industrie.

Het Boek Achter Seizoen 2

Het tweede seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid gebaseerd zijn op het boek ‘True Believer’ van auteur Jack Carr. In dit vervolg krijgt James Reece, vertolkt door Chris Pratt, een aanbod van de Amerikaanse overheid. Dit komt nadat Reece betrokken raakt bij een schaduwachtige Iraakse commando die de Amerikaanse overheid nodig heeft.

James Reece en Zijn Gezondheid

Als de serie het boek volgt, zal Reece een operatie ondergaan om zijn tumor te verwijderen. Dit gebeurt echter pas in het derde boek, ‘Savage Son’, dus het is waarschijnlijk dat zijn gezondheidsproblemen nog een rol zullen spelen in het komende seizoen.

Wie Zal Raife Hastings Spelen?

In de boeken is Raife Hastings een Zuid-Afrikaanse voormalige SEAL en een oud-vriend van James Reece. Chris Hemsworth en Alexander Skarsgård worden online vaak genoemd als potentiële kandidaten voor deze rol.

Komt Constance Wu Terug?

Constance Wu’s personage Katie Buranek overleeft het eerste seizoen en komt terug in het derde boek. Het is dus aannemelijk dat ze ook in toekomstige seizoenen te zien zal zijn.

De Toekomst van Ben Edwards

Ondanks dat het personage Ben Edwards niet terugkomt in het tweede seizoen, heeft Prime Video plannen om een prequel-serie te maken die zijn oorsprong als CIA-operator zal verkennen.

Wanneer Kunnen We Seizoen 2 Verwachten?

Hoewel het tweede seizoen is bevestigd, is het onwaarschijnlijk dat dit in 2023 zal verschijnen. Het aanpassen van Carr’s romans vergt veel voorbereiding, met name vanwege de complexe actiescènes die de serie kenmerken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning