Andrew Garfield Ziet ‘Eindeloos Potentieel’ Voor Zijn Toekomst als Spider-Man

Spider-Man: No Way Home heeft een keerpunt betekend, niet alleen voor de reeks, maar ook voor superheldenfilms in het algemeen.

De Evolutionaire Wending van Superheldenfilms

Het Spider-Man universum heeft altijd gestaan voor verandering en evolutie. Met Spider-Man: No Way Home werd dit principe naar een nieuw niveau getild. Deze film markeerde een significante ommekeer, niet alleen voor de Spider-Man reeks, maar voor superheldenfilms als geheel. De integratie van het multiversum concept was al enige tijd in de maak, maar pas met deze film zagen we personages uit drie totaal verschillende tijdperken en reeksen samenkomen op een manier die het publiek nog nooit eerder had ervaren.

Andrew Garfield Over Zijn Spider-Man Toekomst

De ster van The Amazing Spider-Man serie, Andrew Garfield, sprak met de auteur van het officiële kunstboek voor Spider-Man: No Way Home (via Collider) en gaf aan dat hij open staat voor het maken van meer Spider-Man films. Hij denkt dat het publiek er ook klaar voor is. Specifiek gelooft hij dat de gebeurtenissen in No Way Home een diepe impact hebben gehad op zijn Peter Parker en dat deze ervaringen hem zouden kunnen helpen om voorbij te komen aan enkele van zijn oude fouten.

Garfield’s Nieuwe Perspectief op Zijn Rol

Garfield zei: “Hij keert terug in de wetenschap dat hij broeders heeft. Hij keert terug, geïnspireerd om zijn bestemming, zijn roeping, het doel van zijn leven te volgen.” Hij verduidelijkte dat door MJ te vangen, hij de kans kreeg om een verschrikkelijke tragedie goed te maken die hij probeerde te voorkomen in zijn wereld. Als hij niet in Peter 1’s wereld was geweest, dan was het mogelijk dat MJ hetzelfde lot als Gwen had ondergaan.

Garfield’s Visie op de Toekomst

Garfield merkte op: “Het verhaal eindigt nooit, of we het nu filmen of niet. Er gebeurt ergens in een universum een verhaal. Er is eindeloos potentieel met dit personage en alle verschillende iteraties. Dus ja, hij is zeker ergens bezig.” Garfield heeft eerder gesproken over zijn bereidheid om terug te keren als Spider-Man, maar alleen de tijd zal uitwijzen of hij te zien zal zijn in een andere Spider-Man film aangezien er niets lijkt te zijn gepland.

Conclusie

Bij Panda Bytes zijn we allemaal voor het idee van meer Spider-Man films, zeker als deze de kwaliteit en het succes van Spider-Man: No Way Home evenaren of overtreffen. We zullen aandachtig blijven volgen hoe dit zich ontwikkelt en u op de hoogte houden van de laatste updates uit het Spider-Man universum. Spider-Man: No Way Home heeft bewezen dat er in de wereld van superheldenfilms nog veel te ontdekken valt, en we kijken uit naar de volgende evolutie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning