Avatar: De Weg van Water nu te bekijken op Disney Plus

Het kaskraker is nu sinds enkele dagen beschikbaar om thuis te streamen op Disney Plus.

De wereldpremière op Disney Plus

Avatar: De Weg van Water is sinds 7 juni wereldwijd beschikbaar op Disney Plus. Deze veelgeprezen blockbuster heeft een nieuw tijdperk ingeluid door exclusief op dit platform te verschijnen.

Het vervolg op de originele Avatar

Het vervolg, dat zich meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de originele film afspeelt, draait om de familie Sully – Jake, Neytiri en hun kinderen. De film onthult hun uitdagingen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze aangaan om te overleven, en de tragedies die ze doorstaan. Tegen de zeegezichten van Pandora worden kijkers geïntroduceerd aan nieuwe Na’vi culturen en een divers scala aan buitengewone zeedieren.

Reacties op Avatar: De Weg van Water

Sinds de release enkele dagen geleden, heeft Avatar: De Weg van Water aanzienlijke aandacht gekregen. De film heeft al meerdere Academy Awards-nominaties ontvangen, waaronder Beste Film, en heeft wereldwijd een indrukwekkend succes geboekt met een box office omzet van $2,32 miljard.

De sterrencast en crew van de film

Het ensemble bestaat uit gevierde acteurs zoals Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis en Kate Winslet. Nieuwkomers Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass en Jack Champion verrijken de cast. Het scenario is geschreven door James Cameron, Rick Jaffa en Amanda Silver, terwijl het verhaal ontwikkeld is door Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman en Shane Salerno. David Valdes en Richard Baneham fungeren als uitvoerende producenten van de film.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning