Bastille Day is een actie-thriller te zien op HBO

Bastille Day is een actie-thriller uit 2016, geregisseerd door James Watkins en met Idris Elba en Richard Madden in de hoofdrollen. De film gaat over een jonge straatartiest die per ongeluk betrokken raakt bij een terroristische aanslag in Parijs.

De film begint met een knallende scène in de straten van Parijs, waarbij een groep terroristen een aanslag pleegt tijdens de nationale feestdag van Frankrijk, de Bastille Day. We maken kennis met Michael Mason, een straatartiest die wordt beschuldigd van de aanslag. Hij wordt achternagezeten door de geheime dienst agent Sean Briar, gespeeld door Idris Elba.

Het acteerwerk van Elba en Madden is indrukwekkend. Elba speelt de rol van de hardwerkende en gedreven agent die alles in het werk stelt om de waarheid boven tafel te krijgen, terwijl Madden de rol van de jonge, onschuldige straatartiest speelt die in de problemen zit. De chemie tussen de twee hoofdrolspelers is goed en zorgt voor een aantrekkelijke dynamiek tussen de twee personages.

De film biedt een aantal indrukwekkende actiescènes en een plot met veel spanning en verrassingen. De film is gesitueerd in de prachtige stad Parijs, en de film maakt gebruik van de stad als een personage op zich. De scènes worden geschoten in een aantal van de bekendste locaties in de stad, waaronder de Champs-Elysées en de Eiffeltoren, en deze zorgen voor een prachtige achtergrond voor de actie.

In het algemeen is Bastille Day een spannende en vermakelijke film, met geweldige actie en een sterk verhaal. Het acteerwerk is indrukwekkend, en de prachtige locaties in Parijs zorgen voor een geweldige sfeer. Als je van actie-thrillers houdt, is deze film absoluut een aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning