Belangrijke Updates rondom The Rocketeer Reboot op Disney+

Het nieuws rondom David Oyelowo’s reboot van The Rocketeer op Disney+ heeft recent een grote wending genomen. Eugene Ashe, bekend als regisseur en schrijver van ‘Sylvie’s Love’, is nu geselecteerd als schrijver voor deze herinterpretatie van The Rocketeer. Volgens bronnen heeft Ashe de taak gekregen om het script te verzorgen, terwijl David Oyelowo zowel de hoofdrol zal spelen als het project uitvoerend zal produceren, samen met zijn echtgenote.

Disney+ blaast nieuw leven in The Rocketeer, voorheen bekend als The Return of the Rocketeer. De productie valt onder de vlag van de Yoruba Saxon productiemaatschappij, eigendom van de Oyelowo’s. Voordat Ashe bij het project betrokken raakte, was Ed Ricourt als schrijver voorzien. Verder heeft filmmaker J.D. Dillard, sinds 2020 verbonden aan de film, aangekondigd dat hij de regie niet op zich zal nemen.

Terugblik: The Rocketeer uit 1991

De originele film uit 1991, geregisseerd door de befaamde Captain America: The First Avenger regisseur Joe Johnston en gebaseerd op het gelijknamige karakter gecreëerd door stripkunstenaar en schrijver Dave Stevens, speelt zich af in het Los Angeles van 1938. De film volgt het avontuur van stuntvlieger Cliff Secord die een verborgen raketpak ontdekt waarmee hij zonder vliegtuig kan vliegen. Zijn heroïsche avonturen trekken al snel de aandacht van Howard Hughes, de FBI en de nazi-agenten die het raketpak van Hughes hebben gestolen.

Wat Kunnen We Verwachten van de Herstart?

De aanstaande reboot volgt het verhaal van een gepensioneerde Tuskegee-luchtvaartpionier die het Rocketeer-personage erft. Oyelowo heeft eerder gezegd: “We gaan zorg dragen voor de fans van het origineel en hopen een geheel nieuw publiek aan te trekken. In onze film is hij een voormalige Tuskegee-luchtvaartman, dus het speelt zich nog steeds af in de jaren ’40.” De centrale verhaallijn kan echter veranderen met de komst van een nieuwe schrijver.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning