Bevestiging van de uitgavedatum van Bad Boys 4, Will Smith & Martin Lawrence keren terug in 2024

Introductie

Bad Boys 4, het vervolg in de langlopende filmfranchise met Will Smith en Martin Lawrence, heeft officieel zijn releasedatum gekregen voor 2024, waarmee de geliefde franchise na een pauze van vier jaar terugkomt.

Bevestigde uitgavedatum Bad Boys 4

Het is officieel: de uitgavedatum van Bad Boys 4 is bevestigd voor 2024. Dit betekent dat de franchise met Will Smith en Martin Lawrence na vier jaar terugkeert. Als u dit nieuws ontwikkelend vindt, blijf dan bij ons terwijl we meer informatie toevoegen zodra deze beschikbaar komt.

De rol van Sony

Sony heeft de uitgavedatum van Bad Boys 4 aangekondigd te midden van een grote herschikking van hun line-up als gevolg van aanhoudende stakingen in de industrie. Will Smith en Martin Lawrence hernemen hun rollen als de Miami-detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett in de aankomende buddy cop-film.

Releasedatum en concurrentie

Bad Boys 4 is gepland om op 14 juni 2024 in de bioscopen te verschijnen, samen met het Vaderdagweekend en concurreert ook met Disney en Pixar’s Inside Out 2. Ondanks het uitstellen van het grootste deel van hun aanstaande line-up, heeft Sony officieel de uitgavedatum van Bad Boys 4 ingesteld.

Tot slot

Will Smith en Martin Lawrence keren terug om de buddy cop-franchise te leiden als de vlotte pratende Miami-detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett. Ondanks de stakingen van SAG-AFTRA en WGA, heeft Sony een grote herschikking in hun releasekalender aangekondigd, waarbij zeven grote films worden verplaatst en uitgesteld. Desondanks heeft de studio doorgezet in het instellen van een release datum voor Bad Boys 4 met 14 juni 2024, net op tijd voor Vaderdag weekend.

Met deze nieuwe releasedatum gaat de film de concurrentie aan met Disney en Pixar’s Inside Out 2. Blijf ons volgen voor meer ontwikkelingen rondom dit onderwerp. Bron: Sony.

Voeg je bij onze groeiende gemeenschap bij Panda Bytes en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in deze snel veranderende industrieën.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning