Billy the Kid Seizoen 2: Alles Wat Je Moet Weten

Het Verhaal en de Terugkeer van Billy the Kid

Billy the Kid, de westernserie van MGM Plus, is terug en klaar om de harten van fans opnieuw te veroveren. Westernseries blijven populair op tv, en met de nieuwe afleveringen van Billy the Kid seizoen 2 kun je deze herfst genieten van nog meer actie.

Een Historische Blik op Billy the Kid

Voor degenen die niet bekend zijn met de geschiedenis: Billy the Kid was een jonge crimineel in het Amerikaanse zuidwesten en noordelijk Mexico. Ondanks zijn vroege dood op 21-jarige leeftijd, wordt hij herinnerd als een van de dodelijkste criminelen van het oude westen. MGM Plus brengt zijn verhaal opnieuw tot leven, en in seizoen 2 zien we zijn betrokkenheid bij een bloedig conflict tussen twee organisaties.

De officiële synopsis voor Billy the Kid seizoen 2 luidt: “Het epische romantische avontuur geïnspireerd door het leven van Amerika’s beruchtste crimineel gaat verder in seizoen 2. Billy en zijn bondgenoten staan tegenover zijn oudste vriend Jesse Evans en de corrupte krachten van de Santa Fe Ring. Wanneer de schoten worden gelost, barst het conflict uit in de bloedige Lincoln County War. Temidden van de gevechten worstelt Billy om vast te houden aan zijn ziel – en aan de liefde van zijn leven.”

De Cast van Billy the Kid Seizoen 2

  • Tom Blyth speelt Billy the Kid. De jonge acteur is eerder bekend van zijn rol in de film Benediction en een eenmalige rol in HBO’s The Gilded Age seizoen 1. Zijn bekendheid zal echter toenemen met zijn rol in The Hunger Games prequel, The Ballad of Songbirds and Snakes, waarin hij een jonge Coriolanus Snow speelt.
  • Daniel Webber speelt tegenover Blyth als Jesse Evans. Webber’s vorige rollen zijn onder andere te zien in 11.22.63, The Punisher en Escape from Pretoria.
  • Andere castleden zijn Eileen O’Higgins als Kathleen McCarty, Sean Owen Roberts als Bob Olinger, Dakota Daulby als John Beckwith, Ryan Kennedy als Ash Upson en Ian Tracey als Frank Baker.

Hoe Kijk Je Naar Billy the Kid? Billy the Kid is een originele serie van MGM Plus. Voor Nederlandse kijkers is het op dit moment nog onduidelijk op welk specifiek platform of kanaal de serie te bekijken zal zijn. Gelukkig biedt Prime Video in Nederland al wel de MGM Plus optie aan, dus we houden goede hoop dat de serie daar beschikbaar zal komen. We raden aan om Prime Video en andere lokale aanbieders in de gaten te houden voor updates over de beschikbaarheid van de serie. Wat we wel weten, is dat fans van de serie van 30 september tot 30 november Billy the Kid seizoen 1 gratis kunnen bekijken op alle partnerplatformen van MGM Plus, mits deze beschikbaar zijn in Nederland.

Conclusie

Klaar voor een nieuwe dosis westernactie? Zorg ervoor dat je Billy the Kid seizoen 2 niet mist. En zoals altijd, blijf Panda Bytes volgen voor meer updates, recensies en alles wat je moet weten over je favoriete series en films. Wij zijn er om je te informeren, te entertainen en je natuurlijk aan het lachen te maken!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning