Bosch: Legacy seizoen 2 – Alles wat we weten over het misdaaddrama

De onverschrokken Harry Bosch, vertolkt door Titus Welliver, keert terug voor een nieuw seizoen.

Denise Sanchez en Titus Welliver schitteren in Bosch: Legacy. Na zeven seizoenen van Bosch op Prime Video, gaat het verhaal verder op Amazon Freevee, de gratis, door advertenties ondersteunde streamingdienst van Amazon. De serie is gebaseerd op meerdere boeken van Michael Connelly en volgt de gepensioneerde rechercheur Harry Bosch in zijn nieuwe carrière als privédetective.

Release datum van Bosch: Legacy seizoen 2

Bosch: Legacy seizoen 2 is vanaf vrijdag 20 oktober te bekijken op Amazon Freevee, waarbij de eerste twee afleveringen direct beschikbaar zijn en daarna wekelijks een nieuwe aflevering volgt. In totaal telt seizoen 2 tien afleveringen. Voor de echte fans is er op woensdag 18 oktober een speciale vertoning van de eerste twee afleveringen in bioscopen door heel Nederland.

Verhaallijn van Bosch: Legacy seizoen 2

Het tweede seizoen gaat verder waar seizoen 1 eindigde. Bosch is op zoek naar zijn vermiste dochter Maddie. De officiële samenvatting luidt als volgt: “Bosch en Chandler werken samen om een moordenaar te vinden die hen eerst zou kunnen vinden. Maddie Bosch’s carrière in de rechtshandhaving staat op het spel na haar ontvoering door een gemaskerde aanvaller. Terwijl ze naar Maddie zoeken, onderzoekt de FBI de moord op Carl Rogers en worden Bosch en Chandler verdacht.”

Cast van Bosch: Legacy seizoen 2

Titus Welliver neemt opnieuw de rol van Harry Bosch op zich. Andere bekende gezichten zijn Mimi Rogers als Honey Chandler en Madison Lintz als Maddie Bosch. Dit seizoen verwelkomt de cast ook Anthony Michael Hall als Special Agent Will Barron.

Trailer van Bosch: Legacy seizoen 2

De teaser van Bosch: Legacy seizoen 2 is er en de zoektocht naar Maddie is begonnen. Hoe ver gaat Bosch om zijn dochter te redden?

Hoe kijk je naar Bosch: Legacy?

Voor de kijkers in Nederland is Bosch: Legacy beschikbaar op Prime Video

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning