Brie Larson Schittert in Apple TV+ Serie: Lessons in Chemistry

Apple TV+ presenteert een nieuwe hitserie, “Lessons in Chemistry”, met in de hoofdrol niemand minder dan Brie Larson. Deze serie belooft een prachtige mix van drama, wetenschap en humor.

De Opkomst van Elizabeth Zott

Brie Larson vertolkt de rol van Elizabeth Zott, een uitmuntende wetenschapper die onterecht wordt ontslagen uit haar laboratorium. Haar passie voor wetenschap vindt echter een nieuwe weg wanneer ze de gastvrouw wordt van een kookshow, genaamd “Supper at Six”. Elizabeth weet op unieke wijze kooktips te combineren met wetenschappelijke feitjes, wat niet altijd in goede aarde valt bij haar mannelijke collega’s.

Waardering op Rotten Tomatoes

De eerste recensies zijn binnen en het ziet er veelbelovend uit. Met een indrukwekkende goedkeuringsscore van 88% op Rotten Tomatoes, lijkt “Lessons in Chemistry” nu al een groot succes. Het acht-delige seizoen is geïnspireerd op de roman van Bonnie Garmus uit 2022 en wordt ondersteund door een getalenteerde cast, waaronder Lewis Pullman, Aja Naomi King en Beau Bridges.

Premiere en Afleveringschema

De serie gaat officieel van start op 13 oktober. De eerste twee afleveringen zullen dan beschikbaar zijn, waarna elke vrijdag een nieuwe aflevering wordt vrijgegeven. De grande finale kunnen we verwachten op 24 november.

Brie Larson over de Serie

In een recent interview met Entertainment Tonight, sprak Brie Larson vol lof over haar rol. Ze vertelde over haar affiniteit met het hoofdpersonage, Elizabeth Zott, en haar bewondering voor de diepgaande thema’s die de serie aanpakt. Ondanks de zware onderwerpen, wordt alles op een lichte en charmante manier gepresenteerd.

Conclusie

“Lessons in Chemistry” lijkt de nieuwste hit van Apple TV+ te worden, en met goede reden. De serie biedt een fascinerende blik op de wereld van wetenschap, vermengd met dagelijkse uitdagingen en humor. Een must-watch voor alle fans van drama en wetenschap.

Blijf op de hoogte van de nieuwste series en films met Panda Bytes, jouw go-to bron voor entertainment nieuws!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning