Cast ‘Mamma Mia!’ verlangt naar een derde film: ‘Tegen de tijd dat het script klaar is, zijn sommigen van ons slechts herinneringen’

Het lijkt erop dat de cast van ‘Mamma Mia!’ zich klaarmaakt voor nog een rondje muzikaal avontuur, ondanks de verschillende uitdagingen die voor de deur staan.

De Droom van een Derde Film

Het verlangen van de cast om een derde film in de serie te maken is geen geheim. Namen als Amanda Seyfried en Meryl Streep hebben uitdrukkelijk hun wens uitgesproken om weer in de spotlight te staan met de bekende ABBA-hits. Maar ondanks hun enthousiasme zijn er nog steeds wat hindernissen op de weg.

Het Dilemma van Universal

Hoewel de acteurs en actrices volledig aan boord lijken te zijn voor nog een muzikale reis, is de financiële kant van het verhaal nog steeds een struikelblok. Seyfried uitte haar bezorgdheid dat de studio mogelijk niet de nodige fondsen kan of wil vrijmaken voor een derde film. De vraag blijft dus of Universal de investering aandurft.

Liedjes en Scriptuitdagingen

Een ander belangrijk punt van discussie is het script. Björn Ulvaeus van ABBA heeft zijn twijfels geuit over de beschikbaarheid van voldoende nieuwe nummers voor nog een film. Het vinden van het juiste verhaal en het combineren van de overgebleven hits van ABBA kan een uitdaging vormen voor de makers.

Tijd Drukt

Met de tijd die verstrijkt, worden er ook grappen gemaakt over hoe lang het kan duren voordat er een nieuw script is. Sommige castleden, zoals Skarsgård, uiten hun zorgen humoristisch, suggererend dat ze misschien niet meer in levenden lijve aanwezig zijn tegen de tijd dat een derde film wordt gerealiseerd.

Conclusie

Hoewel de obstakels reëel zijn, is de wens van de cast duidelijk. Ze zijn bereid de uitdagingen aan te gaan en hopen dat de juiste combinatie van financiering, muziek en script hen weer op het grote scherm kan brengen voor nog een ‘Mamma Mia!’ avontuur.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning