Courtney B. Vance in de Thriller ‘Heist 88’: Releasedata voor Paramount+ en Showtime Onthuld

Courtney B. Vance, bekend van talloze film- en tv-rollen, speelt de hoofdrol in de nieuwste Showtime originele film “Heist 88”. Deze spannende thriller is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van een meestercrimineel die een bankoverval van $80 miljoen organiseert vlak voordat hij zijn gevangenisstraf aanvangt.

De Echte Verhaal Achter ‘Heist 88’

“Heist 88”, geschreven door Dwayne Johnson-Cochran en geregisseerd door Menhaj Huda, duikt in de fascinerende wereld van de misdaad vóór de opkomst van moderne computerisatie en cybersecurity. Jeremy Horne, gespeeld door Vance, is een overtuigende manipulator die vier bankmedewerkers werft om deel te nemen aan deze gewaagde overval.

Een Sterrencast die Schittert

Naast Vance speelt Keesha Sharp de rol van Dale Cochran, bekend van “The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story”. Het publiek zal ook Bentley Green herkennen, die eerder met Vance schitterde in de AMC-serie “61st Street”. Verdere opvallende namen zijn Keith David, Xavier Clyde, Nican Robinson en Precious Way.

De Producenten Achter de Schermen

De film is geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Bassett Vance Productions en Gunpowder & Sky. De uitvoerende producenten zijn niet de minsten, waaronder Angela Bassett, Courtney B. Vance zelf, en Dwayne Johnson-Cochran voor Bassett Vance Productions. Ook Van Toffler en Barry Barclay voor Gunpowder & Sky hebben hun bijdrage geleverd.

Releasedata om in de Agenda te Zetten

Fans hoeven niet lang te wachten om deze veelbelovende film te bekijken. “Heist 88” zal zijn debuut maken op Paramount+ op 29 september, gevolgd door een première op de lineaire betaalzender Showtime op zondag 1 oktober om 21.00 uur.

Slotgedachten

Als je fan bent van thrillers die gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen en gefascineerd bent door meesterlijke overvallen, dan is “Heist 88” zeker een film die je niet wilt missen. Zet de data in je agenda en bereid je voor op een spannende rit vol actie en intrige!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning