Cruella 2: Releasedatum, Cast en Alles Wat Je Moet Weten

Een prequel sequel, zo u wilt!

De Wereld van Sequels: Een Blik op Cruella 2

Het is tegenwoordig de norm dat vrijwel elke film op de een of andere manier een opzet is voor een vervolg. Dit is des te meer waar wanneer de film al een vervolg, prequel of spin-off is van een herkenbare IP van een enorm winstgevende studio. Ja, we hebben het over Disney en specifiek over Cruella, het ontstaansverhaal van de schurk uit 101 Dalmatiërs, het best bekend om haar wens om puppies te vermoorden.

Mogelijke Releasedatum van Cruella 2: Wanneer Wordt Cruella 2 Uitgebracht?

Hoewel het goed nieuws is dat er een sequel van Cruella komt, is het slecht nieuws dat dit voorlopig nog niet zal gebeuren. Tot en met maart 2023 is er nog geen productie gestart voor een vervolg en er is geen bevestigde startdatum.

Nieuwe Avonturen in de Maak

In maart 2022 vertelden de visagisten Nadia Stacey en Julia Vernon aan Variety (via Comicbook) dat de film in ontwikkeling was. “Ze werken op dit moment aan het script,” zei Stacey. “Ik weet niets, maar mijn hoop is dat we de jaren 80 ingaan… pak je krulspelden, veel permanentjes. We hebben een heel nieuw tijdperk om te verkennen.”

De Cast van Cruella 2: Wie Komen er Terug voor Cruella 2?

Het is een ja van Emma Stone. Volgens The Hollywood Reporter: “Het terughalen van Stone werd een topprioriteit voor de studio, die wilde laten zien dat het talentvriendelijk was en kon concurreren met Netflix.” Regisseur Craig Gillespie en schrijver Tony McNamara zullen naar verwachting weer samenwerken met Stone, en ze zullen waarschijnlijk worden vergezeld door Bridgerton’s Joel Fry en Paul Walter Hauser als Jasper en Horace.

Het is onduidelijk of Emma Thompson zou terugkeren als de Barones, aangezien ze voor het laatst werd gezien terwijl ze in een politieauto werd weggereden. Maar we kunnen wel de terugkeer van The Sandman-ster Kirby Howell-Baptiste en Kayvan Novak als Anita en Roger verwachten.

Het Plot van Cruella 2: Waar Gaat Cruella 2 Over?

We weten het nog niet, maar we kunnen speculeren op basis van wat er in Cruella is gebeurd. Het afgekorte verhaal is dat de film eindigt met de hoofdschurk, de Barones (Emma Thompson), die wordt gearresteerd voor de moord op Estella (die niet echt doodging, maar met een parachute naar veiligheid sprong van de klif).

De Wraak van de Barones

We kunnen de Barones zien ontsnappen uit de gevangenis of vrijgelaten worden, vastbesloten om wraak te nemen op Cruella – die haar huis heeft overgenomen en het Hell Hall heeft genoemd (zoals in het originele Disney-verhaal, natuurlijk). Horace en Jasper zouden zeker moeten terugkeren, aangezien ze nog steeds Cruella’s handlangers zijn in 101 Dalmatiërs.

De Veelzijdigheid van Cruella

Een optie is dat het wraakplan van de ontsnapte Barones om Cruella te pakken te krijgen, is om haar op de een of andere manier te framen voor de moord op puppies. Terwijl de eerste film niet echt gericht was op de mode-industrie (afgezien van de ongelooflijke kostuums), kon een vervolg de echte bont vs nepbont dilemma onderzoeken.

De Toekomst van Cruella

Hoe Disney van plan is om verder te gaan met een schurk die uiteindelijk puppies wil doden, blijft een mysterie. Wat ze dan doen, is een raadsel, maar we worden eraan herinnerd dat het cliché ‘laat slapende honden liggen’ niet voor niets bestaat.

Slotopmerking

Cruella is nu beschikbaar om te streamen op Disney+. Voor iedereen die zin heeft in een spannend, duister en fantastisch verhaal is Cruella een absolute aanrader. Met een sprankelende cast en een meeslepend plot belooft Cruella 2 nog meer magie, drama en mode.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning