Daisy Jones & The Six: Stevie Nicks reageert op de serie geïnspireerd door haar levensverhaal

Stevie Nicks heeft haar mening gedeeld over “Daisy Jones & The Six”, een Prime Video-serie die deels geïnspireerd is door Fleetwood Mac.

Achtergrond van de serie

Prime Video introduceerde eerder dit jaar de tiendelige serie “Daisy Jones & The Six”, gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid. Dit boek haalde inspiratie uit de gecompliceerde problemen waarmee Fleetwood Mac bandleden – waaronder Mick Fleetwood, John McVie, Christine McVie, Lindsey Buckingham en Stevie Nicks – te maken hadden achter de schermen. Hoewel het niet direct het verhaal van Fleetwood Mac vertelt, zijn de vergelijkingen onmiskenbaar.

Synopsis van de serie

In 1977 stond “Daisy Jones & The Six” aan de top. De band, geleid door Daisy Jones en Billy Dunne, was vanuit de obscuriteit naar roem geschoten. Na een uitverkochte show in Chicago’s Soldier Field, besloten ze echter te stoppen. Jaren later zijn de bandleden eindelijk bereid de waarheid te onthullen over hoe deze iconische band op het hoogtepunt van zijn kracht implodeerde. De serie bevat acteurs zoals Riley Keough, Sam Claflin, en Timothy Olyphant.

Stevie Nicks over de serie

Nicks deelde haar ervaring met de serie op sociale media: “Net klaar met het voor de tweede keer kijken naar Daisy Jones & The Six. In het begin was het niet echt mijn verhaal, maar al snel werd het dat dankzij Riley. Het bracht herinneringen terug waardoor ik me voelde alsof ik naar mijn eigen verhaal keek. Het was zeer emotioneel voor mij. Ik wou dat Christine het had kunnen zien. Ze zou het geweldig hebben gevonden. Helaas overleed Christine McVie afgelopen november. Nicks en vele fans hopen op een tweede seizoen van “Daisy Jones & The Six”, ook al is het volledige verhaal van de roman al verteld in de bestaande tien afleveringen.

Toekomst van de serie

Ondanks dat het originele verhaal al is verteld, hebben verschillende castleden hun interesse getoond om terug te keren voor een nieuw seizoen. Ook de auteur Reid heeft aangegeven bezig te zijn met ideeën voor een vervolg als Prime Video besluit dat ze meer willen van “Daisy Jones & The Six”.

Conclusie

“Daisy Jones & The Six” is niet alleen een hit onder fans, maar heeft ook de goedkeuring gekregen van Stevie Nicks, een muzieklegende wiens leven gedeeltelijk als inspiratie diende voor het verhaal. Het wachten is nu op de beslissing van Prime Video over een mogelijk vervolg.

Panda Bytes is uw ultieme bron voor het laatste nieuws en inzichten uit de wereld van films, series, technologie en games. Sluit u aan bij onze gemeenschap voor meer boeiende artikelen zoals deze.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning