DB Woodside: van bijrol tot hoofdrol in de schijnwerpers

DB Woodside, de bekende ster van zowel ‘Night Agent’ als ‘Lucifer’, heeft aangegeven zijn eigen show te willen leiden. Hoewel hij in meerdere succesvolle series heeft geschitterd, waaronder ‘Lucifer’, ‘Buffy the Vampire Slayer’, ‘Suits’ en ’24’, evenals de recente Netflix-hit ‘The Night Agent’, heeft Woodside zijn moment als hoofdpersoon nog niet gehad.

De ‘moedigste’ tweet van Woodside

Op dinsdag (15 augustus) nam Woodside het woord op Twitter in wat hij omschreef als de “moedigste” tweet die hij ooit zou sturen. Zijn bericht begon met: “Lucifer. Groot succes. Gezegend om mijn rol te spelen. Night Agent. Groot succes. Gezegend om mijn rol te spelen. Suits. Groot succes. Gezegend om mijn rol te spelen.” Woodside concludeerde: “Ik denk dat ik de kans verdien om mijn eigen show te leiden.”

De reacties waren overwegend positief. Onder de vele fans die hun steun betuigden, was ook ‘Heroes’-ster Sendhil Ramamurthy, die schreef: “Ik zal zeker kijken.” Jane Espenson, schrijfster van ‘Buffy the Vampire Slayer’, betuigde ook haar steun aan haar voormalige collega met het woord: “Ongetwijfeld.”

De laatste rol van Woodside en wat de toekomst biedt

In ‘The Night Agent’ nam Woodside de rol op zich van speciaal agent Erik Monks. Echter zal hij niet terugkeren voor het tweede seizoen vanwege het overlijden van zijn personage in de seizoensfinale. Gabriel Basso, die Peter Sutherland speelt, besprak het verrassende einde van Monks met Variety. Hij vertelde: “Het voelt een beetje onrealistisch als iedereen levend wegkomt. Shawn [Ryan, maker van de show] wilde dit zo realistisch mogelijk maken, en in de echte wereld ben je niet de hoofdpersoon. Niemand is onmisbaar, en dat gevoel is fijn. Gedurende het seizoen is er een herinnering dat dit geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’-verhaal is.”

Voor nu kunnen kijkers genieten van het eerste seizoen van ‘The Night Agent’ op Netflix.

Sluiting

Bij Panda Bytes zijn we altijd enthousiast over het volgen van de carrières van sterren zoals DB Woodside. Zijn veelzijdige acteertalenten en rollen in verschillende series hebben hem tot een favoriet gemaakt onder veel kijkers. We kijken uit naar zijn toekomstige projecten en hopen hem snel in een hoofdrol te zien schitteren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van media en technologie met Panda Bytes. Word lid van onze gemeenschap en mis niets!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning