De 6 Beste Films van Ryan Gosling die je absoluut moet zien

Ryan Gosling: Meer dan alleen Ken!

Je denkt misschien dat Ryan Gosling gewoon Ken is, maar niets is minder waar! Deze Canadese charmeur heeft zich bewezen als een van de grootste namen in Hollywood. Terwijl hij momenteel schittert als Ken in de langverwachte Barbie-film van Greta Gerwig, heeft Gosling onze harten al lang geleden gestolen, sinds hij ons deed smelten als Noah Calhoun in The Notebook in 2004. Met meer dan een decennium aan topfilms en een fanbase die zich uitstrekt over de hele wereld, behoort deze 42-jarige acteur tot de absolute A-list celebs. Hoewel hij als een van de meest begeerlijke mannen in Hollywood wordt beschouwd, heeft Ryan zijn privéleven grotendeels afgeschermd. Hij houdt de details over zijn huwelijk met actrice Eva Mendes en zijn twee dochters liever achter gesloten deuren. Maar laten we eerlijk zijn, we willen meer dan alleen maar Ken zien!

  1. The Place Beyond The Pines

In deze meeslepende film uit 2013 stapt Ryan Gosling in de rol van een waaghals op een motor die onbedoeld de aandacht trekt van een vastberaden politieagent. Hun levens raken met elkaar verweven, wat leidt tot een aangrijpend verhaal dat de harten van het publiek heeft gestolen. Bovendien zorgt de chemie tussen Ryan en Eva Mendes ervoor dat dit niet alleen op het scherm gebeurt. Deze film is niet alleen een traktatie voor de ogen, maar ook voor het hart.

  1. Blade Runner 2049

In deze langverwachte sciencefictionfilm uit 2017 speelt Ryan Gosling de rol van K, een LAPD-officier die op een verontrustende waarheid stuit. Samen met Harrison Ford verkent Gosling de duistere kanten van technologie en menselijkheid in een indrukwekkende sequel. Deze film bewijst dat Gosling niet alleen goed is in romantiek, maar ook in het neerzetten van complexe personages in een futuristische wereld.

  1. The Gray Man

Als je op zoek bent naar actie, dan is The Gray Man uit 2022 een absolute must-see. Ryan Gosling schittert als een geheim agent op de vlucht, terwijl hij probeert te ontsnappen aan een dodelijke klopjacht. Deze film combineert spanning, actie en een intrigerend plot, en laat zien dat Gosling veelzijdig is in zijn acteerkunsten.

  1. La La Land

Deze film uit 2016, waarin Ryan Gosling samen met Emma Stone schittert, is een moderne klassieker geworden. Als Sebastian en Mia laten ze hun passies en dromen samenkomen in een betoverende liefdesgeschiedenis. De chemie tussen Gosling en Stone spat van het scherm, en de muzikale elementen van de film maken het een ware traktatie voor zowel de oren als de ogen.

  1. The Notebook

Natuurlijk kunnen we The Notebook uit 2004 niet overslaan. Deze film betekende de grote doorbraak voor Ryan Gosling en is uitgegroeid tot een icoon van romantische cinema. Samen met Rachel McAdams speelt Gosling een liefdesverhaal dat generaties heeft geraakt. Het is een film die je hart zal verwarmen en je misschien zelfs een traantje zal laten wegpinken.

  1. Crazy, Stupid, Love

Op nummer één staat Crazy, Stupid, Love uit 2011. Deze romantische komedie laat zien dat Ryan Gosling niet alleen serieus kan zijn, maar ook hilarisch grappig. Samen met Steve Carell levert hij een geweldige prestatie in een film die perfect balanceert tussen humor en emotie. De dynamiek tussen Gosling en Carell maakt deze film tot een absoluut hoogtepunt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning