De Eerste Blik op “The End We Start From”: Een Aangrijpend Apocalyptisch Drama

“The End We Start From” is een aangrijpende nieuwe film gebaseerd op Megan Hunter’s gelijknamige roman uit 2017. Het verhaal toont ons een post-apocalyptisch scenario waarin Londen onder water staat door een milieu-ramp.

Wereldpremière in Toronto

Deze veelbelovende film had zijn wereldpremière tijdens het prestigieuze Toronto International Film Festival 2023. En goed nieuws voor de Amerikaanse fans: de film staat gepland om op 8 december in de bioscopen te verschijnen.

Jodie Comer in een Ontroerende Rol

In de teaser, die recentelijk werd vrijgegeven, zien we Jodie Comer in de rol van een jonge moeder. Tijdens deze milieuramp doet zij er alles aan om haar pasgeboren kind veilig te houden. Haar uitdaging? De weg naar huis vinden terwijl Londen langzaam in het water verdwijnt.

Verhaallijn vol Emotie en Drama

Het verhaal is er een van overleven en aanpassingsvermogen. Nadat Londen door de enorme overstroming onbewoonbaar wordt, moeten de jonge moeder, gespeeld door Jodie Comer, haar partner (Joel Fry) en hun baby hun toevlucht zoeken op het platteland. Maar ook daar blijkt de situatie verre van ideaal.

Sterrencast en Productieteam

De film, omschreven als een waarschuwingsverhaal, is geregisseerd door Mahalia Bello en het script is van de hand van Alice Birch, bekend van “Succession”. Naast Jodie Comer schitteren ook sterren als Benedict Cumberbatch, Joel Fry, Katherine Waterston, Gina McKee, Nina Sosanya en Mark Strong in de film. Interessant feitje: Cumberbatch is niet alleen acteur, maar ook uitvoerend producent, samen met Comer en Strong.

Conclusie

“The End We Start From” belooft een film te worden die emoties zal losmaken bij het publiek. Met een sterrencast, een diepgaand verhaal en een actueel thema zal het zeker de moeite waard zijn om te kijken. En zoals altijd houdt Panda Bytes je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de filmwereld. Dus blijf ons volgen voor meer updates en diepgaande recensies!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning