De Marsh King’s Daughter: Daisy Ridley in een Intens Psychologische Thriller

Het veelbesproken nieuwe project, De Marsh King’s Daughter, heeft recentelijk zijn eerste trailer uitgebracht. In deze meeslepende thriller wordt het verhaal verteld van Helena, gespeeld door Daisy Ridley, die op zoek gaat naar wraak tegen haar vader Jacob, een rol van Ben Mendelsohn.

Daisy Ridley tegenover Ben Mendelsohn

In de film confronteert Daisy Ridley’s personage, Helena, haar gevaarlijke vader. Deze film gaat diep in op thema’s als familie, erfenis en de mogelijkheid om jezelf te bevrijden van trauma’s uit het verleden. Het is interessant om te zien hoe twee sterren uit de Star Wars reeks, Ridley en Mendelsohn, nu tegenover elkaar staan in deze intense film.

Een Verrassende Verhaallijn

Helena leidt een schijnbaar normaal leven, maar dit verbergt een donkere waarheid. Haar vervreemde vader is de beruchte Marsh King, de man die haar en haar moeder jarenlang gevangen hield in de wildernis. Wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, wordt Helena gedwongen haar verleden onder ogen te zien. Wetende dat hij haar en haar familie zal zoeken, moet Helena de kracht vinden om haar demonen onder ogen te zien en de man te slim af te zijn die haar alles heeft geleerd over overleven in de wildernis.

Ridley’s Acteerprestaties

Regisseur Neil Burger had niets dan lof voor Ridley’s acteerprestaties en beschreef haar als mysterieus, expressief en fysiek sterk, wat perfect past bij de complexiteit van haar karakter. De scenes waarin Helena haar vader in het moeras besluipt, waren volgens Burger zowel spannend om te filmen als om later te bekijken.

Cast en Crew

Hoewel oorspronkelijk aangekondigd dat Alicia Vikander de rol van Helena zou spelen, is de rol uiteindelijk terechtgekomen bij Ridley. Garrett Hedlund, bekend van Tron: Legacy en Tulsa King, speelt de rol van Helena’s echtgenoot. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Karen Dionne.

Een Unieke Filmbeleving

Neil Burger benadrukte het unieke karakter van de film. De premisse: wat als de persoon van wie je het meest houdt een monster blijkt te zijn? Het verhaal confronteert het verleden met het heden en stelt de vraag of we vastzitten aan onze erfenis of dat we in staat zijn onszelf te bevrijden.

Conclusie

Terwijl Star Wars fans geduldig wachten op Rey Skywalker’s avonturen, kunnen filmliefhebbers genieten van Daisy Ridley in De Marsh King’s Daughter. De film opent in de bioscopen op 6 oktober. Mis deze diepgaande, emotioneel geladen thriller niet.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning