De Nieuwe 97-inch B&O BeoVision Harmony TV: Meer dan alleen een televisie

De wereld van technologie staat nooit stil. En zoals altijd zijn wij hier bij Panda Bytes voorop om jullie de nieuwste en meest fascinerende ontwikkelingen voor te schotelen. Vandaag hebben we het over de nieuwste aanwinst in de wereld van luxetelevisies: de 97-inch B&O BeoVision Harmony TV.

Groots en Meeslepend

Bang & Olufsen, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, heeft hun BeoVision Harmony-serie uitgebreid. Hun nieuwste creatie is niet alleen de grootste televisie die ze ooit hebben geproduceerd, maar ook één van de meest indrukwekkende.

Kenmerken die Onderscheiden

  • OLED-technologie: De BeoVision Harmony beschikt over een OLED-scherm met een adembenemende resolutie van 3840 x 2160 pixels. Ja, dat lees je goed. Dat is een 4K-resolutie op een 97-inch scherm!
  • Elegant Ontwerp: Deze TV is niet zomaar een scherm, het is een kunstwerk. In rusttoestand bevindt de tv zich achter een prachtig vormgegeven kast, gemaakt van hout en aluminium. Met één druk op de knop komt deze gigant tot leven.
  • Geluidsbeleving: Voor wie het ultieme in geluidskwaliteit wenst, suggereert B&O het combineren van de BeoVision Harmony met de Beolab 28-luidsprekers. Hiermee bereik je scherper stereo en een krachtige bas.

Prijs en Beschikbaarheid

Kwaliteit heeft zijn prijs. De 97-inch variant is momenteel beschikbaar voor €55.000 en wordt geleverd met Light Oak-covers. Voor verdere specificaties en details kun je altijd een kijkje nemen op de officiële B&O-website.

Panda Bytes: Je gids in de digitale jungle

De technologiewereld is uitgestrekt en constant in beweging. Bij Panda Bytes brengen we deze wereld dichterbij. Met onze luchtige schrijfstijl, altijd met een vleugje humor, brengen we het meest actuele technieuws. Of het nu gaat om de nieuwste televisies, games, series of films, wij hebben de informatie die je zoekt. Sluit je aan bij de Panda Bytes-familie en mis nooit meer het laatste nieuws.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning