De Nieuwe ‘The Toxic Avenger’ Trailer: Een Bloederig Spectakel

Macon Blair’s reboot van ‘The Toxic Avenger’ belooft een waar spektakel te worden. Met een cast vol Hollywood-sterren zoals Peter Dinklage, Elijah Wood en Kevin Bacon, is deze film klaar om de bioscoopzalen te veroveren.

De Terugkeer van een ‘Freaky Volks Held’

Hoewel de nieuwste teaser van ‘The Toxic Avenger’ niet de volledige sterrencast laat zien, krijgen we wel een voorproefje van de bloederige chaos die ons te wachten staat. Deze zogenaamde “freaky volksheld” gaat de strijd aan met een groep gewapende extremisten genaamd de ‘Nasty Lads’ in een restaurant. Een scène die vast en zeker voor opschudding zal zorgen.

Een Rijke Geschiedenis

Het is interessant om te zien hoe ‘The Toxic Avenger’ franchise zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Van films en een geanimeerde tv-show tot een Marvel stripboekenreeks, een videogame en zelfs een musical. Wat echter nieuw is, is de deelname van grote Hollywood-namen, iets dat vroeger ondenkbaar was voor deze franchise.

Legendarische Casting

Peter Dinklage speelt de hoofdrol van de misdaadbestrijder, een eenvoudige conciërge genaamd Winston Gooze. Na een verschrikkelijk industrieel ongeval wordt hij gemuteerd en buitengesloten. Maar dit ongeluk geeft hem ook superkrachten waarmee hij een onwaarschijnlijke held wordt in een neerwaartse samenleving.

Elijah Wood neemt de rol op zich van de schurk Fritz Garbinger, met een unieke en opvallende verschijning. Blair beschrijft Woods uiterlijk in de film als een mix van Riff Raff uit ‘The Rocky Horror Picture Show’ en de Penguin van Danny DeVito.

Inspiratie uit het Verleden

Macon Blair heeft aangegeven dat de originele ‘The Toxic Avenger’ films, geproduceerd door het low-budget productiebedrijf Troma, een grote inspiratiebron voor hem waren tijdens zijn jeugd. Het maken van deze nieuwe versie voelde voor hem als een reis terug in de tijd, maar dan met de toevoeging van grote namen zoals Peter Dinklage en Kevin Bacon.

Conclusie

Met de reboot van ‘The Toxic Avenger’ lijkt het erop dat fans van de franchise en nieuwe kijkers iets spectaculairs te wachten staat. Een film die de grenzen van horror en komedie opnieuw zal definiëren en het publiek op het puntje van hun stoel zal houden. Mis het niet!

Wij van Panda Bytes blijven bovenop het laatste filmnieuws zitten en zorgen ervoor dat jij altijd up-to-date bent. Blijf ons volgen voor meer updates en diepgaande artikelen over jouw favoriete films en series!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning