De Terminal List Seizoen 2: Alles Wat Je Moet Weten

Na lang wachten heeft Prime Video De Terminal List Seizoen 2 aangekondigd, met grootse plannen voor het uitgebreide universum en een spin-off prequel-serie voor Taylor Kitsch’s personage, Ben Edwards. Hier is wat we tot nu toe weten.

De Terminal List Seizoen 2 zal gebaseerd zijn op Jack Carr’s roman, True Believer. Het verhaal volgt James Reece, gespeeld door Chris Pratt, die een deal krijgt aangeboden door de Amerikaanse regering. Reece, een gezochte voortvluchtige, blijkt een connectie te hebben met een schimmige Iraakse commando die de regering nodig heeft na een aanslag op een Londense vakantiebeurs.

In de boeken ondergaat Reece een kankerbehandeling om zijn tumor te verwijderen. Dit gebeurt echter pas in het derde deel, Savage Son. Aangezien de boeken nog steeds worden geschreven, is het aannemelijk dat Reece overleeft.

In De Terminal List Seizoen 1 is Reece op weg om Raife Hastings, een in Zuid-Afrika geboren voormalig SEAL, te ontmoeten in Mozambique. Chris Hemsworth en Alexander Skarsgard zijn populaire keuzes voor de rol van Hastings, maar er is nog geen casting bevestigd.

Constance Wu’s personage, Katie Buranek, overleeft het bloedbad aan het einde van Seizoen 1 en speelt een belangrijke rol in het derde boek, Savage Son. Hoewel het mogelijk is dat Wu een kleinere rol heeft of zelfs het tweede seizoen overslaat, is het waarschijnlijk dat ze op enig moment terugkeert.

Taylor Kitsch’s personage Ben Edwards zal waarschijnlijk niet terugkeren in Seizoen 2, gezien de gebeurtenissen aan het einde van Seizoen 1. Echter, Prime Video heeft aangekondigd dat er een prequel-serie komt die Ben’s reis van Navy SEAL naar CIA-paramilitaire operator verkent, evenals de duistere kant van oorlog en de menselijke kosten die ermee gepaard gaan.

De Terminal List Seizoen 2 heeft nog geen uitzenddatum, en gezien de complexiteit van Carr’s romans en het ontbreken van castingnieuws, is het onwaarschijnlijk dat de serie in 2023 terugkeert.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning