De “The Beekeeper” Red Band Trailer: Jason Statham Tackelt Corruptie in David Ayer’s Actie Avontuur

De laatste red band trailer van “The Beekeeper” onthult Jason Statham in een bloedstollende missie voor vergelding nadat een louche organisatie het leven van zijn vriend verwoest.

De Zinderende Terugkeer van Jason Statham

In David Ayer’s nieuwste actiefilm “The Beekeeper”, zweert Jason Statham wraak nadat een obscure organisatie het leven van zijn vriend te gronde richt. De online gemeenschap is in rep en roer van verwachting voor deze veelbelovende film van David Ayer, de maker van “Suicide Squad” en “Bright”.

MGM heeft woensdag een rood-gemarkeerde trailer uitgebracht voor deze spannende actie, waarin we Jason Statham zien als een uiterst bekwame strijder met een rekening te vereffenen. In “The Beekeeper” onthult een man’s brute zoektocht naar wraak grotere nationale geheimen, als blijkt dat hij een voormalig lid is van de machtige en geheime organisatie “Beekeepers”.

Een Cast Om U Tegen Te Zeggen

Naast Statham zijn er ook opvallende bijdragen van Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad en Jeremy Irons. In de trailer van “The Beekeeper” zien we hoe Statham’s personage, Mr. Clay, een vredig leven leidt als bijenhouder op een idyllisch stukje grond. Maar wanneer een sinistere organisatie een goedhartige grondeigenaar bedriegt en haar van haar spaargeld berooft, ruilt Clay de kalmte van het boerenleven in voor wraak.

Terwijl hij zich een weg baant naar de top van de organisatie, gaat hij in confrontatie met arrogante technici, ruige beveiligingsagenten en grootverdieners die onschuldige mensen proberen te bedriegen. De red band trailer van “The Beekeeper” belicht de explosieve acties, Statham’s razendsnelle vechtbewegingen en de brute scenes.

Het Woord van de Experts

Miramax CEO Bill Block sprak vol lof over de film in 2021: “The Bee Keeper verkent universele thema’s met een onconventioneel verhaal dat de fans op het puntje van hun stoel zal houden. We zijn enthousiast om weer zo’n iconische en onweerstaanbare film aan het wereldpubliek te presenteren.”

Het brein achter de productie omvat grote namen zoals Bill Block, Jason Statham, David Ayer, Chris Long en Kurt Wimmer. “The Beekeeper” heeft een R-rating gekregen vanwege het sterke geweld, het taalgebruik, enkele seksuele verwijzingen en drugsgebruik.

Tot Slot

Wat denk jij van de “The Beekeeper” red band trailer? Geven de schurken in de preview enige kans tegen Statham? En wat vond je van de remix van Nine Inch Nails’ “Head Like a Hole” die in de promo te horen was? “The Beekeeper” zoemt de bioscopen binnen op 12 januari 2024. Mis het niet!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning