De Verraders Halloween”: Wat Je Moet Weten Voor 30 September

De Terugkeer van een Spannend Spelprogramma

30 september is het zover. Het populaire spelprogramma “De Verraders” komt terug met een speciale Halloween-editie die nóg spannender belooft te zijn. Ga zitten, pak wat popcorn en bereid je voor op een seizoen dat je aan de buis gekluisterd houdt.

Het Spel: Vertrouwen en Verraad

Voor wie nog niet bekend is met het concept: “De Verraders” is een unieke mix van strategie, psychologie en suspense. Een groep van 18 BN’ers brengt een aantal dagen door in een geïsoleerde setting, met als doel zoveel mogelijk zilverstaven te winnen. Maar, er is een addertje onder het gras. Drie van deze deelnemers zijn verraders. Hun missie? ‘s Nachts in het geheim medespelers ‘vermoorden’. De uitdaging voor de overige deelnemers, de getrouwen, is om deze verraders te ontmaskeren voordat het te laat is.

Nieuwe Uitdagingen in de Halloween-editie

De Halloween-editie van “De Verraders” is alles wat je zou verwachten en meer. Bloedstollende missies, moorden die de rillingen over je rug laten lopen en een groep BN’ers die tot het uiterste gedreven worden. Met namen als Monica Geuze, Katja Schuurman en Guido Weijers wordt dit seizoen een ware rollercoaster van emoties.

Een Korte Geschiedenis van “De Verraders”

Dit intrigerende televisieprogramma zag voor het eerst het levenslicht op 13 maart 2021 op RTL 4. Het brein achter dit concept? Het bekende mediabedrijf IDTV. In oktober 2022 werd kijkers getrakteerd op de eerste Halloween-editie, exclusief op Videoland, met Frank Evenblij als presentator. En nu, in oktober 2023, mogen we ons weer verheugen op een nieuw seizoen.

Waar en Wanneer Te Kijken

De start is op 30 september met de eerste aflevering op RTL4. Kun je geen genoeg krijgen? De overige afleveringen zijn te streamen bij Videoland.

Blijf Altijd Op De Hoogte

Zin in meer updates, nieuws en achtergronden van je favoriete shows, films en series? Volg Panda Bytes op social media en blijf altijd up-to-date. Met onze unieke mix van humor en luchtigheid ben je verzekerd van het meest vermakelijke technieuws!

Noot: De informatie in dit artikel is gebaseerd op de gegevens beschikbaar tot september 2023 en kan in de toekomst wijzigen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning