Death in Paradise’s Kris Marshall spin-off

BBC One heeft de release datum bevestigd voor de nieuwe serie “Beyond Paradise” met hoofdrolspeler Kris Marshall. De serie zal op vrijdag 24 februari beschikbaar zijn op BBC iPlayer.

In “Beyond Paradise” keert Marshall terug als DI Humphrey Goodman, na zijn tijd in “Death in Paradise” tussen seizoen drie en zes. De nieuwe serie volgt Humphrey en zijn verloofde Martha Lloyd (gespeeld door Sally Bretton) die besluiten om te verhuizen vanuit Londen naar het plaatsje Shipton Abbott in Devon. Hier gaat Martha haar droom achterna om een eigen restaurant te runnen, terwijl Humphrey zich aansluit bij de lokale politie en kennismaakt met een interessant groepje personages en te maken krijgt met bizar gevallen.

Een nieuwe foto laat zien wie de belangrijkste personages zijn: naast Marshall en Bretton zijn Dylan Llewellyn (bekend van “Derry Girls”), Zahra Ahmadi en Felicity Montagu ook te zien. Barbara Flynn speelt de rol van Marthas moeder, Anne Lloyd.

Volgens de synopsis zullen de dagen van Humphrey op Saint Marie voorbij zijn, maar dit betekent niet dat hij het gemakkelijker zal krijgen bij het oplossen van moordzaken in Devon. Het dorpje Shipton Abbott zal opgeschud worden door verdwijningen van hele families, een vrouw die beweert aangevallen te zijn door een verdachte uit de zeventiende eeuw, de diefstal van een waardevol schilderij, een raadselachtig lijk in een landerijen-cirkel en een seriemoordenaar met een hekel aan lokale bedrijven.

Terwijl Humphrey zich stort op zijn nieuwe baan, moet hij en Martha ook het leven aankunnen met uitdagingen en beslissingen uit het verleden die hun relatie op de proef zullen stellen.

“Beyond Paradise” belooft een spannende en geestige serie te worden, met een interessant cast en onverwachte mysteries. Zet de datum vast in je agenda!

 

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning