December was een geweldige maand voor Disney+ abonnees

December was een geweldige maand voor Disney+ abonnees, vol met nostalgische goedheid op tijd voor de feestdagen. Naast de Willow legacy serie die haar eerste seizoen had uitgezonden, konden kijkers weer verder duiken in de National Treasure franchise. National Treasure: Edge of History was een andere legacy serie die een jonge groep avonturiers volgde en eerbetoon bracht aan de originele films – het ideale project om de kloof tussen oude en nieuwe kijkers te overbruggen. Hoewel dit geen directe vervolgproject was zoals veel mensen hoopten, had franchiseproducent Jerry Bruckheimer bevestigd dat National Treasure 3 al in een vroege ontwikkelingsfase was met originele ster Nicholas Cage.

Fans van Night at the Museum waren blij om te zien dat de serie terugkwam in de vorm van een nieuwe Disney+ originele animatiefilm in december. Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again volgde Nick Daley, de zoon van Larry Daley, oorspronkelijk gespeeld door Ben Stiller, terwijl hij de nachtwaker werd bij het Museum of Natural History. Met de stem van Joshua Bassett van High School Musical: The Musical fame kwam Larry het opnemen tegen een oude vijand van zijn vader, de Egyptische farao Kahmunrah, oorspronkelijk gespeeld door comedian Hank Azaria. Voor degenen die op zoek waren naar meer nostalgie tijdens de kerst, konden abonnees ook genieten van de nieuwste Diary of a Wimpy Kid animatiefilm die op Disney+ verscheen, Rodrick Rules. En ja, een animatie-adaptatie van Diary of a Wimpy Kid: The Last Straw was bevestigd voor het volgende jaar.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning