Devotion: Het waargebeurde verhaal van twee moedige piloten in de Koreaanse Oorlog

Devotion is een recent uitgebrachte film die momenteel te zien is op Ziggo Movies & Series. De film is geregisseerd door JD Dillard en geschreven door Alex Theurer en JD Dillard. Het verhaal draait om de twee piloten Jesse Brown en Tom Hudner, die tijdens de Koreaanse Oorlog op elkaar aangewezen zijn.

Devotion is een verfilming van het gelijknamige boek van Adam Makos, dat gebaseerd is op waargebeurde gebeurtenissen. Het verhaal speelt zich af in 1950 tijdens de Koreaanse Oorlog. Jesse Brown, de eerste Afro-Amerikaanse gevechtspiloot van de Amerikaanse marine, en Tom Hudner, zijn beste vriend en vliegmaat, worden naar Korea gestuurd om de communistische troepen te bestrijden.

Op een dag stort Jesse’s vliegtuig neer in vijandig gebied en Tom besluit om zijn vriend te redden, ondanks de grote risico’s die hij daarbij neemt. Het verhaal van hun vriendschap en moed wordt verteld in de film Devotion.

De film heeft een sterke cast, met onder andere Jonathan Majors als Jesse Brown en Glen Powell als Tom Hudner. Ook zijn er bijrollen voor onder andere Joe Jonas en Thomas Sadoski. De acteerprestaties zijn sterk en zetten de personages op overtuigende wijze neer.

De film Devotion is visueel indrukwekkend, met prachtige beelden van de luchtgevechten en de landschappen van Korea. De regie van JD Dillard is sterk en weet de spanning goed op te bouwen.

Al met al is Devotion een boeiende en meeslepende film, die het waargebeurde verhaal van twee moedige mannen op een overtuigende manier vertelt. Zeker de moeite waard om te kijken op Ziggo Movies & Series.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning