Disney+ bevestigt toekomst van National Treasure tv-serie

Slecht nieuws voor fans van Edge of History

Disney+ heeft de toekomst van National Treasure: Edge of History onthuld, waarbij de televisieserie na slechts één seizoen wordt geannuleerd. Zoals Deadline meldt, krijgt de avonturenserie geen vervolgseizoen, en heeft Disney besloten om na 10 afleveringen de stekker eruit te trekken. De serie diende als spin-off van de twee films uit de franchise, die respectievelijk in 2004 en 2007 werden uitgebracht, en volgde de avonturen van Jess Valenzuela (Lisette Olivera) en Tasha Rivers (Zuri Reed) terwijl ze op zoek gingen naar een verloren Pan-Amerikaanse schat.

Bekende gezichten in de serie

De serie, geproduceerd door Jerry Bruckheimer, had ook rollen voor Antonio Cipriano, Jake Austin Walker en Catherine Zeta-Jones. Justin Bartha en Harvey Keitel hernamen hun rollen uit de filmserie. Bartha, die computerexpert Riley Poole speelt, gaf toe dat hij in eerste instantie sceptisch was over het opnieuw vertolken van zijn rol in een gastrol en zei dat hij de kans greep voor zijn kinderen.

Overwinnen van de scepsis

“Ik was in het begin sceptisch, als ik eerlijk ben. Maar toen ik voorbij mijn aanvankelijke scepsis keek, was ik benieuwd wat het zou worden,” zei hij. “Ik heb nu kinderen en ik ben echt wanhopig op zoek naar iets om met hen te kijken. We hebben bijna 20 jaar geleden de originele National Treasure gemaakt, en die twee films zijn in feite de enige twee films die ik ooit heb gemaakt die mijn kinderen kunnen kijken. Het kunnen doen van iets dat mijn dochters kunnen kijken, was wat me voorbij de scepsis bracht.

Het creatieve team achter de serie

“Ik ken de Wibberleys [scheppers Cormac en Marianne Wibberley] al lang en [uitvoerend producenten] Jon [Turteltaub] en Jerry [Bruckheimer] waren betrokken. Ik wist dat het hart op de juiste plaats zat en dat ze de geest van de franchise zouden respecteren,” voegde hij eraan toe.

Onzekerheid over derde film

Hoewel Edge of History is geannuleerd, is het onbekend of dit de derde National Treasure-film in twijfel trekt. Bruckheimer onthulde vorig jaar dat er een nieuwe film, met hoofdrolspeler Nicolas Cage, in vroege ontwikkeling was. National Treasure: Edge of History is te zien op Disney+.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning