Disney gaat een speciale uitzending van 20/20 uitbrengen genaamd “Avatar: The Deep Dive” op Disney+

Disney heeft aangekondigd dat zij “Avatar: The Deep Dive – A Special Edition of 20/20” zullen uitbrengen op Disney+ in Australië en Nieuw-Zeeland op vrijdag 13 januari 2023. Deze nieuwe prime-time speciale editie van “20/20” biedt exclusieve toegang achter de schermen van de krachtige filmfranchise door de ogen van de legendarische regisseur James Cameron. In een openhartig interview met ABC News-bijdrager Chris Connelly bespreekt Cameron de reactie van de wereld op de eerste film “Avatar” meer dan een decennium geleden, zijn uitdagingen bij het maken van de hooggespannen vervolgfilm “Avatar: Way of the Water” en zijn plannen voor drie extra delen.

De eenuur durende special bevat ook interviews met sterren Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Sam Worthington en Stephen Lang, die beschrijven hoe het was om met Cameron te werken en de kenmerkende motion-capturetechnologie. Weaver, die terugkeert als een nieuw adolescent personage, legt uit hoe het voelde om één van de jongste personages in de vervolgfilm te spelen en hoe ze haar eigen jeugd gebruikte voor de rol. Academy Award®-winnares Kate Winslet vertelt over haar langverwachte hereniging met de regisseur en waarom ze zo enthousiast was om aan het project deel te nemen, waar ze een van de leiders speelt van een onderwater clan van Pandora. In zeldzame achter-de-schermen beelden is te zien hoe de cast maandenlang intensief leert vrijduiken met de beroemde vrijduikersexpert Kirk Krack om volledige onderwater prestaties te kunnen geven.

Het programma introduceert ook de volgende generatie acteurs die de “Avatar”-wereld betreden, waaronder Jamie Flatters, Bailey Bass, Jack Champion en Trinity Bliss, die vertellen over hun deelname aan de legendarische franchise. Er zijn ook interviews met producent Jon Landau, casting director Margery Simkin en meer. “Avatar: The Deep Dive, A Special Edition of 20/20” is al uitgebracht op ABC en Hulu in de Verenigde Staten. Deze uitzending zal achter-de-schermen beelden en interviews met de regisseur en acteurs bevatten en zal exclusief zijn voor deze regio’s.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning